Jouw grote dag onvergetelijk afsluiten? Hier 12 toffe ideeën voor een bruiloft exit!

Jouw grote dag onvergetelijk afsluiten? Hier 12 toffe ideeën voor een bruiloft exit!

Tijdens jullie trouw zijn alle ogen natuurlijk op jullie gericht. Tijdens het aansnijden van de taart, de eerste dans, de ceremonie, … Dus waarom sluit je de dag niet af met een knaller van een bruiloft exit? Van een boot, confetti tot echt vuurwerk: zorg voor iets memorabels. Een goed begin aan jullie nieuwe hoofdstuk is het halve werk, niet waar? Wij hebben voor jou de tofste ideeën uitgezocht voor een onvergetelijke wedding exit. Bonus: je hebt er meteen enkele toppers bij in het trouwalbum.

1. Vuurwerk

Vuurwerk is de perfecte grand finale voor jullie grote dag! Zet een aantal sparklers langs de uitrit en laat ze aansteken als jullie ervandoor rijden als just married koppel.

Maar let op: zorg dat er een expert bij is die voor brandveiligheid kan zorgen & informeer vooraf bij de trouwlocatie of dit mogelijk is!

2. Wenslantaarns

Een romantische bruiloft exit die je gasten ook wat te doen geeft, is het aansteken van wenslantaarns. Dit zorgt niet alleen voor een sprookjesachtige sfeer, maar iedereen kan dan ook voor jullie een persoonlijke wens doen!

3. Bloemblaadjes

Een populair item, maar niet geheel standaard, is het gooien van flower pedals naar het bruidspaar! Hier kan je niet alleen de kleuren uit jullie weddingstyling in terug laten komen, maar ook hele mooie foto’s van laten maken!

Fotografie: Roos Paauwe

4. Luchtballon

Willen jullie een dramatische en verrassende exit maken? Dan is een luchtballon een supertof idee! Dit zullen zowel jullie als de bruiloftsgasten niet snel vergeten. Vergeet ook niet te genieten van prachtige uitzicht in de lucht ’s avonds!

5. Confetti regen

Een huwelijk is natuurlijk altijd een groot feest, met deze exit nog meer! Confetti zorgt voor dat tikkeltje extra als jullie hand in hand aan jullie leven beginnen.

6. Sterretjes

Is vuurwerk niet mogelijk op jullie trouwlocatie? Dan hebben wij een fijn alternatief, namelijk kleine sparklers! Deze zijn gemakkelijk te verkrijgen en zorgen voor een magisch moment. Wedden dat iedereen met een brede lach op de foto staat?

7. Vintage ride

Hebben jullie je trouwvervoer al uitgekozen? Bij jullie bruiloft exit kan je gebruik maken van een vintage motor, auto, fiets, … Hierin kan je pas echt jullie persoonlijkheden laten zien!

Fotografie: Tasja van Rymenant

8. Op het water

Hebben jullie een meer of rivier langs de trouwlocatie lopen? Laat jullie dan lekker fancy wegvaren op het water. Van een kano, speedboat tot een oude sloep. Oh so special!

9. Bubbels

Ken jij nog dat bellen blazen van vroeger met zeepsop? Je zou het niet snel verwachten, maar dit is ook super tof voor de bruiloft exit! Zorg dat iedere gast een flesje heeft en let’s start bubbling!

10. Linten met belletjes

Houden jullie van muziek en gezelligheid? Dan zijn linten met belletjes perfect voor jou! Zet er jullie favoriete lied onder en laat iedereen enthousiast mee rinkelen!

Fotografie: Bruidsreporter

11. Met lavendel gevulde paper cones

Hebben jullie een lente- of zomerbruiloft? Dan passen paper cones gevuld met lavendel er perfect bij. Ze geven een heerlijke geur af en passen goed bij een romantisch en soft kleurenpalet!

12. Veren

Willen jullie magische trouwfoto’s van jullie exit? Dwarrelende veren zorgen voor een prachtige sfeer én zijn makkelijk op te ruimen.

Op zoek naar meer toffe trouwinspiratie? Check dan eens de Engaged Pinterest en Instagram pagina! Of… Kom een kijkje nemen op de Engaged trouwbeurs op 13 + 14 oktober 2018 in de cruise terminal in Rotterdam. Tickets are on sale now!

Deel dit bericht: