De leukste bow ties voor op je New Year’s Eve wedding

De stropdas is leuk en aardig voor elke bruiloft, maar we willen en mogen de immer flamboyante vlinderdas (of bow tie) absoluut niet vergeten! Een klassieke New Year’s Eve Party zou immers ook niet compleet zijn zonder een smoking met vlinderdas. Het kan als bruidegom dus zeer lonend zijn om eens een middagje bow ties aan te passen! Engaged geeft je op deze prachtige oudejaarsdag vijf leuke bow tie suggesties!

Classic black bow tie groom // Fotografie: A Brit & A Blonde // Engaged.nl

1 // De klassieke zwarte bow tie
Why change a winning team? Een zwarte vlinderdas op een witte boord staat gewoon heel goed, vooral met Oud&Nieuw. De truc van een mooie zwarte bow tie is wel: investeer in een rijk textuurtje. Je wil namelijk wel dat mensen het verschil zien tussen een strikje van een tientje en een satijnen bow tie van 80 euro. 

2 // Gele bow tie met stippen
Zo vaak zien we de kleur geel niet, en dat is jammer. Je ziet er als bruidegom zijnde heus niet meteen uit als een kanariepietje, dat laat deze stijlvolle bow tie zien. 

Sunny Bow Tie Groom // Erin Jean Photography // Engaged.nl


3 // Vrolijke bloemetjes op je strik
Aangezien de winter het dit jaar toch laat afweten, kun je de lente net zo goed meteen binnenlaten met deze vrolijke bow tie. Deze bruidegom laat even zien hoe je wegkomt met bloemetjes op je strik. In zijn geval vormt het precies de fleurige touch die de rest van de outfit nodig heeft. Een goede keuze voor een bruiloft in komend voorjaar. 

Geruite bow tie groom // Tiffany Medrano Photography // Engaged.nl


4 // Country Wedding bow tie
Om maar meteen door te stomen naar de zomer; met deze wollen strik met ruit breng je een mooi rustiek element in je outfit. Wollen strikken zitten daarnaast in de lift, dus qua trend zit je goed. Perfect voor een countryside wedding. 

Winter bow tie groom // Greg Finck Photography // Engaged.nl


5 // Winters warme bow tie
Deze gezellig warme strik werkt goed bij koud weer en/of rond de feestdagen. Deze typische Burberry-ruit vormt weer een extra detail waarmee je je outfit kan verrijken. 

[Foto 1: Dominique Bader // 2: OneLove Photo // 3: Erin Jean Photo // 4: Tiffany Medrano Photography // 5: Greg Finck Photography]

Deel dit bericht: