Kleur bekennen: welk trouwpak past bij jou?

Wanneer jij het jawoord geeft, wil je natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen. Een goed zittend pak is hierbij essentieel, maar de kleur van het pak kan zeker niet onderschat worden. Want kleur doet meer met je dan je denkt. Hoe weet je nu welke kleur jij het beste kunt kiezen voor je trouwpak?

Felle kerels

Er zijn verschillende typen mensen, aan de hand van het type dat jij bent kun je bepalen welke kleuren jouw sterke kanten accentueren. Te beginnen met ‘The Bright Men’. Herken jij jezelf wanneer ik zeg, (licht)blond haar met lichte wenkbrauwen en een lichte baard? Heb je ook nog eens ogen in de kleur blauw tot groen? Dan val jij onder The Bright Men! Te donkere kleuren kun jij beter mijden, hierdoor lijk je snel bleker dan je daadwerkelijk bent. Wil je toch in een donker pak het jawoord geven kies dan voor light navy of medium charcoal. De kleuren die we volgend jaar weer veel gaan zien, zoals rosé brown en cacao brown, kun jij ook goed hebben.

Expliciete mannen

Als jij het idee hebt dat zwart je helemaal geweldig staat dan ben jij misschien wel ‘The Explicit Men’. Met een sterke look kun jij deze kleur fantastisch hebben, en dat kunnen echt niet heel veel mensen. The Explicit Men categorie kenmerkt zich door donker haar en donkere ogen. Ook is je huid olijfkleurig tot donkerbruin. Lucky you! Zowel donkere kleuren als lichte kleuren kun je goed hebben. Denk ook eens aan de kleur aubergine voor je trouwpak, een mooie kleur die je zeker doet onderscheiden van de andere mannelijke gasten.

Ben jij gezegend met een rode ondertoon in je haar? En zijn ook je baard en wenkbrauwen rossig? Pas dan op met rood en roze kleuren. Jij kan alle kleuren hebben met een gele ondertoon, zoals bijvoorbeeld olijf, mos, paars en teal. Wil je een minder opvallende kleur voor je trouwpak, kies dan voor dark navy of charcoal. Hierin zal je zeker complimenten krijgen op deze bijzondere dag!

Fotografie // Hankje Arkenbout

Theatre gozers

Kun jij je wel identificeren met Tom Cruise en Robbie Williams? Dan val je misschien wel in de categorie ‘The Theatrical Men’. Deze mannen kenmerken zich door hun donkere haar, wenkbrauwen en wimpers. Daarnaast hebben ze een blekere huid, met hier en daar een sproet. Om jouw heldere ogen nog beter uit te laten komen kun jij tegenpolen erg goed hebben. Hoe donkerder jouw trouwpak, hoe lichter het overhemd moet zijn. Al eens gedacht aan een mooie zwarte smoking? Als je juist wat meer kleur aan je outfit wil toevoegen dan kun je het beste kiezen voor een heldere, duidelijke kleur, zoals blauw, evergreen of paars.

Fotografie // Studio Phylicia

Hopelijk heeft dit laten zien dat er voor je trouwpak nog zoveel meer mogelijk is op het gebied van kleur. Kies voor een kleur die bij jou past en niet omdat je denkt dat het iedereen wel goed staat!

Meer weten over Michael & Giso? Neem vooral een kijkje op de website.

Deel dit bericht: