alles over de trouwbeurs

trouwbeurs engaged // zat 13 en zon 14 nov. 2021 
Maison de la Poste (Tour & Taxis) - Brussel!


 Op zat. 13 en zon. 14 novembver vindt in Brussel de 3de editie van trouwbeurs Engaged BE plaats! Ga je trouwen of ken je iemand die verloofd is? Heb je nog geen idee wat je wil of moet je nog de laatste puntjes op de i zetten? Dan is Engaged de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je bruiloft. Je kunt er leveranciers ontmoeten die wij voor je geselecteerd hebben, taartjes proeven, foto's bekijken, lezingen bijwonen en vakmensen aan het werk zien. Engaged: geen trouwbeurs met ouderwetse taferelen maar vernieuwende inspiratie volgens de laatste trends uit interieur en fashion. Be there or be square!

TICKETS BE: https://engaged.tickoweb.be - TICKETS NL: https://engaged.tickoweb.nl 
 

Trouwbeurs Engaged // Bekijk het programma

praktische informatie

 Kom jij naar Engaged in Brussel ? Dan wil je vast heel graag wat praktische informatie! Waar je kunt parkeren, of je met pin kan betalen, hoe laat de deuren open gaan... Dat laten we je natuurlijk niet allemaal zelf uitvogelen, daarom vind je al deze informatie op onze website. Mocht je nu niet het antwoord op je prangende vraag vinden, stuur ons dan even een berichtje.   

// 

Trouwbeurs Engaged // Openingstijden
Trouwbeurs Engaged // Parkeren
Trouwbeurs Engaged // Betalen
Trouwbeurs Engaged // routeomschrijving
Trouwbeurs Engaged // pin only
Trouwbeurs Engaged // Plattegrond
Trouwbeurs Engaged // Impressie
Trouwbeurs Engaged // Impressie
Trouwbeurs Engaged // Impressie

de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt

Kijk. Trouwen is over het algemeen best een grote onderneming. Een huwelijk organiseren en plannen is niet niks, en daar kun je best wat hulp bij gebruiken. De meeste pas verloofde koppels krijgen de rillingen van het woord 'trouwbeurs', maar wij beloven je dat Engaged er eentje is waar je kippenvel van krijgt op de bést mogelijke manier. Wij zijn namelijk net zo allergisch voor bruidsbeurzen die 10 jaar achter lopen op de trends. Bij ons vind je inspiratie voor je huwelijk, de beste leveranciers, de leukste mensen, én dat alles op een manier die absoluut niet truttig is. Wat ons betreft hoort een trouwbeurs helemaal bij je huwelijk organiseren, dus past een bezoekje aan Engaged perfect in jullie voorbereiding!

instafeed

@engagedNL