alles over de trouwbeurs

trouwbeurs engaged // februari 2019, antwerpen & amsterdam!


 Op 2 + 3 februari '19 in Antwerpen en op 16 + 17 februari '19 in Amsterdam vinden de volgende edities van trouwbeurs Engaged plaats! Ga je trouwen of heb je een vriend(in) die verloofd is? Heb je nog geen idee wat je wil, of moet je nog de laatste puntjes op de i zetten? Dan is Engaged de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je bruiloft. Je ontmoet er leveranciers die wij voor je geselecteerd hebben, kunt taartjes proeven, foto's bekijken, lezingen bijwonen, en vakmensen aan het werk zien. Geen trouwbeurs met ouderwetse taferelen maar vernieuwende inspiratie volgens de laatste trends uit interieur en fashion. Be there or be square!

 

Locatie: Horta, Antwerpen // open: 10.00 - 17.00 uur // early bird tickets zijn nu te koop!
 Locatie: Westergasfabriek, Amsterdam // open: 10.00 - 17.00 uur // early bird tickets zijn nu te koop!

Trouwbeurs Engaged // Koop je ticket
Trouwbeurs Engaged // Bekijk het programma
Trouwbeurs Engaged // Out of the box inspiratie voor je bruiloft

praktische informatie

 Kom jij in februari naar 1 van de beurzen? Dan wil je vast heel graag wat praktische informatie! We laten je natuurlijk niet zelf uitvogelen waar je kunt parkeren, en of je ook met PIN mag betalen, dus daarom vind je dat allemaal op onze website. Mocht je nou niet het antwoord op je prangende vraag vinden, stuur ons dan even een berichtje.   

// toegang: 17,50 euro in de voorverkoop en 20,00 euro aan de deur //

Trouwbeurs Engaged // Openingstijden
Trouwbeurs Engaged // Locatie
Trouwbeurs Engaged // Parkeren
Trouwbeurs Engaged // Betalen
Trouwbeurs Engaged // Catering
Trouwbeurs Engaged // Routebeschrijving
Trouwbeurs Engaged // Impressie
Trouwbeurs Engaged // Bestel Het Nieuwe Trouwen op bol.com
Trouwbeurs Engaged // Impressie
Trouwbeurs Engaged // Impressie
Trouwbeurs Engaged // Impressie
Trouwbeurs Engaged // Impressie

de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt

Kijk. Trouwen is over het algemeen best een grote onderneming. Een huwelijk organiseren en plannen is niet niks, en daar kun je best wat hulp bij gebruiken. De meeste pas verloofde koppels krijgen de rillingen van het woord 'trouwbeurs', maar wij beloven je dat Engaged er eentje is waar je kippenvel van krijgt op de bést mogelijke manier. Wij zijn namelijk net zo allergisch voor bruidsbeurzen die 10 jaar achter lopen op de trends. Bij ons vind je inspiratie voor je huwelijk, de beste leveranciers, de leukste mensen, én dat alles op een manier die absoluut niet truttig is.  Wat ons betreft hoort een trouwbeurs helemaal bij je huwelijk organiseren, dus jullie komen natuurlijk langs!

instafeed

@engagedNL