Get your ticket

big wedding give-away // t.w.v. 3000 euro

Win een trouwfotograaf + te gekke musthaves voor jouw trouwdag!

Goed nieuws voor iedereen die naar de Engaged trouwbeurs op 3 + 4 maart 2018 in de Westergasfabriek in Amsterdam komt... We geven namelijk met onze fabulous wedding winactie te gekke prijzen weg aan 1 lucky winner!

Wat je moet doen?

Simpel: volg ons op Instagram, like de post met de big wedding give-away winactie, volg de 3 vendors die de amazing prizes ter beschikking stellen, tag in de comments iemand met wie je naar de beurs wil komen én koop voor 26 februari 2018 een kaartje voor de beurs. Als je al een kaartje hebt gekocht, dan hoef je alleen de Instagram to do's af te vinken. Easy peasy, lemon squeezy!

De prijzen?

// Een dag trouwfotografie door Jacob van Rozelaar, t.w.v. €2500,- //
// Wedding styling rentals van Happy Vintage, t.w.v. €250,- //
// Een sieraad naar keus van Bobini Roots, t.w.v. €250,- //
// 'Het nieuwe trouwen' boek, t.w.v. €24,99 //

Waar wacht je nog op? See you on Instagram & our event!

* de winactie loopt t/m 25 februari 2018 - de winnaar wordt 1 maart 2018 bekend gemaakt - check hier de actievoorwaarden *

regulier ticket

3 + 4 maart 2018, westergasfabriek

Koop je ticket voor de meest inspirerende trouwbeurs van Nederland en België!  Trouwbeurs Engaged is pinterest in het echt. Ook wel gezegd een trouwbeurs voor als je niet van trouwbeurzen houdt. Selecteer het aantal toegangstickets dat je nodig hebt en vul evt. je kortingscode in. Heb je een vraag? Stuur ons even een berichtje.

(Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de deur, deze kosten €20,-)

€17,50  

 

Bestel hier je ticket

bridalsquad ticket

3 + 4 maart 2018, westergasfabriek

Neem al je vriendinnen, moeder, schoonmoeder of tante mee met de bridalsquad ticket naar trouwbeurs Engaged. Maak gebruik van deze speciale aanbieding 4 voor de prijs van 3. Kom met z'n allen naar de meest inspirerende trouwbeurs van Nederland en België!  De trouwbeurs voor als je niet van trouwbeurzen houdt

(Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de deur, deze kosten €20,-)

 €54,-

 

Bestel hier je ticket

instafeed

@engagedNL