get your ticket

Antwerpen // grand café Horta

2 + 3 februari 2019

Hello Belgium! Engaged staat in februari voor het eerst in Antwerpen en de trouwbeurs belooft nog mooier dan de voorgaande edities te worden met: de nieuwste trouwinspiratie, de allerbeste leveranciers, must-know colleges & demonstraties en alle handvaten om meteen met jullie bruiloftsvoorbereidingen te gaan beginnen! Dus wil jij Pinterest in het echt beleven? Koop dan nu snel je reguliere of bridalsquad tickets! 

P.S. selecteer het aantal toegangstickets dat je nodig hebt en vul evt. je kortingscode in. Heb je een vraag? Stuur ons even een berichtje.

vanaf €17,50

 

Bestel hier je ticket

Amsterdam // Westergasfabriek

16 + 17 februari 2019

We're back in town..en wel met de allerleukste trouwbeurs in Amsterdam! Dus ben jij nog op zoek naar de nieuwste trouwinspiratie of de beste leveranciers voor jullie droombruiloft? We got you! Neem gezellig je verloofde, vriendinnen, familie of collega mee en krijg een perfect overzicht met alles wat bij een wedding komt kijken. Plus we helpen je verder op weg met diverse colleges en demonstraties van echte experts. Dit wil je niet missen, toch?

P.S. reguliere en bridalsquad tickets kunnen gecombineerd worden! Heb je een vraag? Stuur ons even een berichtje.

vanaf €17,50 

 

Bestel hier je ticket

instafeed

@engagedNL