alles over de trouwbeurs

het programma // Antwerpen

 Tijdens onze trouwbeurs hebben we ontzettend veel leuke dingen te doen! We houden bij Engaged van veel interactie en hebben daarom extra hard gewerkt om jullie dat deze editie ook in uiteenlopende vormen te bieden. Tijdens Engaged zijn diverse gratis lezingen die ongelooflijk interessant (en nuttig) zijn voor iedereen die gaat trouwen én demonstraties van echte vakmensen. We can't wait!

colleges & demonstraties

engaged college // gratis!

Opnieuw zijn er de gratis (jaaa) colleges die je kunt bijwonen tijdens Engaged. We hebben heerlijke sprekers die jou allen op hun eigen manier zullen inspireren. Zowel praktisch als inhoudelijk, maar altijd met de insteek om je een beter beeld te geven van wat er mogelijk is als je een huwelijk organiseert. Zorg dat je op tijd aanwezig bent om een plekje te bemachtigen! 

 

// coming soon //

het demonstratiehuis // gratis!

Engaged gelooft heilig in kwaliteit en vakmanschap. We supporten daarom mensen die jaren geïnvesteerd hebben in hun ambacht. Een product is niet simpel een 'ding', het staat voor vele uren zweten om de techniek onder de knie te krijgen, het staat voor werken tot in de late uurtjes en vechten voor je eigen business. In het demonstratiehuis geven we je de mogelijkheid om te zien wat een vendor letterlijk doet, namelijk een ambacht dat z'n geld waard is. 

 

// coming soon //

instafeed

@engagedNL