alles over de trouwbeurs

het programma

 We hebben ontzettend veel leuke dingen te doen tijdens onze trouwbeurs! We houden van veel interactiviteit, en hebben daarom extra hard gewerkt om jullie dit jaar heel veel interactie te bieden. We hebben gratis lezingen die ongelofelijk interessant (en nuttig) zijn voor iedereen die gaat trouwen, én demonstraties van echte vakmensen. We can't wait!

colleges & demonstraties

engaged college // gratis!

Opnieuw zijn er de gratis (jaaa) colleges die je kunt bijwonen tijdens Engaged. We hebben heerlijke sprekers die jou allemaal op hun eigen manier zullen inspireren. Zowel praktisch als inhoudelijk, maar altijd met de insteek om je een beter beeld te geven van wat er mogelijk is als je een huwelijk organiseert. Zorg dat je op tijd aanwezig bent om een plekje te bemachtigen! 

Het relaxed plannen van een bruiloft

Elsker Livet staat bekend om het creëren van authentieke & persoonlijke bruiloften. Margreet vertelt je alles over de bruiloftsplanning en geeft je hiervoor must-know tips, fijne handvaten en belangrijke adviezen. 

 

 

11.00 tot 11.30, zowel op zaterdag als zondag! 

De nieuwste bridal look trends van 2019

How to be a fashionable bride; 2019 is nog maar net begonnen en er zijn al weer diverse trends voor komend seizoen te zien! En laat Annika van Wild At Heart Bridal nu net weten, welke dit zijn voor jouw bridal look. Zij vertelt in haar college over de nieuwste trends op trouwjurken, accessoire en schoenen gebied voor 2019!

12.00 tot 12.30 en 14.00 tot 14.30, zowel op zaterdag als zondag!

Hoe geef je jullie ceremonie een persoonlijk tintje?

Ceremoniespreker Marijke Plas vertelt in haar college over jullie ceremonie. Zij weet precies wat dit nog mooier en persoonlijker kan maken. Niet te missen voor wie het mooiste moment van de grote dag net een tikje specialer wil hebben!

 

 

13.00 tot 13.30, zowel op zaterdag als zondag!

Wat komt er kijken bij een bruiloft in het buitenland?

Een Toscaanse bruiloft of misschien wel trouwen in de Italiaanse bergen; oh so romantic! Maar hoe pak je jullie huwelijk in het buitenland aan? Inge van Trouwen Italië vertelt in haar college alles over wat er allemaal bij komt kijken en hoe jullie de voorbereidingen en de grote dag zelf relaxed kunnen laten verlopen.


15.00 tot 15.30, zowel op zaterdag als zondag!

het demonstratiehuis // gratis!

Engaged gelooft heilig in kwaliteit en vakmanschap. We supporten daarom mensen die jaren geïnvesteerd hebben in hun ambacht. Een product is niet simpel een 'ding', het staat voor vele uren zweten om de techniek onder de knie te krijgen, het staat voor werken tot in de late uurtjes en vechten voor je eigen business. In het demonstratiehuis geven we je de mogelijkheid om te zien wat een vendor letterlijk doet, namelijk een ambacht dat z'n geld waard is.

 

instafeed

@engagedNL