alles over de trouwbeurs

het programma op 13 + 14 oktober '18

 We hebben ontzettend veel leuke dingen te doen tijdens onze trouwbeurs! We houden van veel interactiviteit, en hebben daarom extra hard gewerkt om jullie dit jaar heel veel interactie te bieden. Want naast de workshops waar je een ticket voor kunt kopen in de shop, hebben we óók gratis lezingen die ongelofelijk interessant (en nuttig) zijn voor iedereen die gaat trouwen, én demonstraties van echte vakmensen. We can't wait!

 

// coming soon //

colleges & demonstraties

engaged college // gratis!

Opnieuw zijn er de gratis (jaaa) colleges die je kunt bijwonen tijdens Engaged. We hebben heerlijke sprekers die jou doen inspireren tot op het bot. Zowel praktisch als inhoudelijk, maar altijd met de insteek om je een beter beeld te geven van wat er mogelijk is als je een huwelijk organiseert. Zorg dat je op tijd aanwezig bent om een plekje te bemachtigen! 

De ceremonie

Jessi van Ouiyessi is één van de meest gepassioneerde mensen die we kennen, en daar deelt ze heel graag over in een college over het, naar ons idee, belangrijkste onderdeel van een trouwdag: de ceremonie. Als ceremoniespreker weet ze precies wat een ceremonie nóg mooier én persoonlijker maakt. Niet te missen voor wie wil investeren in het mooiste moment van jullie trouwdag!

Het plannen van een bruiloft

Myrthe van Myrthe Regelt Het, staat bekend om het creeren van unieke en eigen bruiloften. Naast brainstormen over, de creatieve invulling, is het plannen van jullie dag natuurlijk ook een belangrijk onderdeel. Myrthe geeft handvaten, tips en laat je nadenken over hoe je jullie dag eigen kunt maken.


het demonstratiehuis // gratis!

Engaged gelooft heilig in kwaliteit en vakmanschap. We supporten daarom mensen die jaren geïnvesteerd hebben in hun ambacht. Een product is niet simpel een 'ding', het staat voor vele uren zweten om de techniek onder de knie te krijgen, het staat voor werken tot in de avonduurtjes, en vechten voor je eigen business. In het demonstratiehuis geven we je de mogelijkheid om te zien wat een vendor letterlijk doet, namelijk een ambacht dat z'n geld waard is. 

 

instafeed

@engagedNL