Over Engaged

Engaged is hét inspiratieplatform voor wie van plan is te trouwen of een bruiloft wil organiseren maar graag out of the box denkt. De website zit boordevol originele ideeën, handige reviews en inspirerende verhalen. Engaged organiseert ook jaarlijks een event in Amsterdam en Brussel: de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt. 

Geschiedenis 

Engaged werd opgericht als een hippe Nederlandse trouwbeurs, een tegengewicht voor de klassieke beurzen van die tijd. Creatieve en unieke professionals uit de industrie kregen de kans kennis te maken met een publiek dat op zoek was naar de bruiloft van hun dromen. 

In 2019 werd de stap naar België gezet. Ook daar vond de creatieve en unieke aanpak van een Engaged trouwbeurs succes bij het grote volk. In de zomer van 2019 werd Engaged overgenomen door Johan en Isabelle, beiden met heel wat ervaring in de eventsector én met een droomtrouw achter de rug. 

Inmiddels is Engaged uitgegroeird tot meer dan een beurs. Op het digitale inspiratieplaftorm vinden toekomstige bruidsparen en weddingplanners alles wat ze moeten weten voor een originele en memorabele bruiloft. En ondertussen worden de jaarlijkse events in Brussen en Amsterdam groter en groter!