word deelnemer

een trouwbeurs voor de 'anders denkenden'

 We komen mensen tegen waar het direct duidelijk is: bruiloften zitten in je dna. Je leeft voor je Pinterest boards (of niet, dat is niet erg!), kent de hele industrie zo'n beetje bij naam, en sparen voor een pensioen is niet nodig want dit werk blijf je tot aan je dood volhouden. Met gemak. Huwelijken zijn je op het lijf geschreven, maar een trouwbeurs heeft je misschien nog niet eerder aangesproken. Tot nu.

Wij zien zo veel potentie in onze trouwbranche. We weten dat er nog veel meer in het vat zit, en door een platform te creëren waar al die creatievelingen bij elkaar komen, hopen we aan (toekomstige) bruidsparen te laten zien hoe trouwen óók kan, in de relaxte sfeer van een festival. Dit doen we al zes jaar, en zijn daarmee het eerste offline platform dat op deze manier ruimte biedt aan, let's say, 'anders denkenden'. Voor onze beurzen zijn we altijd op zoek naar Nederlandse en Belgische bedrijven die wars zijn van gebaande paden, die unieke ideeën hebben, die de dingen anders aanpakken.

wat deelnemers zeggen over engaged

  • ''Jullie zijn toppers in de communicatie, helder en duidelijk.''
  • ''Dat Engaged 'familie-gevoel' is real, het voelt elke keer weer als thuiskomen.''
  • ''Dit is de enige trouwbeurs waar we willen zijn: het publiek klopt, het gevoel klopt, het is helemaal 'ons'.''
  • ''Je bent er voor de bezoekers, maar we hebben het zó leuk gehad met alle collega's!''
  • ''Heel strak georganiseerd, super inspirerend.''
Als standhouder deelnemen aan trouwbeurs Engaged

informatie aanvragen

Wanneer je bij het lezen van bovenstaande tekst maar bleef roepen 'JA, INDERDAAD, AMEN', dan ben je misschien wel heel erg geschikt om deel te worden van Engaged. We zijn selectief in wie we toelaten als deelnemer, want we vinden het belangrijk om kwaliteit te kunnen blijven bieden. We hebben verschillende stands die je kunt huren, van een (onbemande) presentatiebox van 1 m2 tot stands van 12 m2. Daarnaast zijn we áltijd in voor creatieve plannen die buiten dit soort vaste formaten vallen, dus twijfel vooral niet om die ideeën uit te storten. 

Vraag informatie aan via onderstaand formulier, je krijgt hierop binnen een week een reactie. We bekijken je online presence (je website + portfolio + social media) en op basis daarvan geven we groen licht voor deelname. Hierna krijg je toegang tot alle informatie.

 

data 2020: zat 7 en zon 8 maart 2020 in Art Nouveau Zaal Horta in Antwerpen en zat 21 en zon 22 maart 2020 in Westergas Amsterdam.

 TICKETS BE: https://engaged.tickoweb.be - TICKETS NL: https://engaged.tickoweb.nl

// inschrijven voor alle edities is nu mogelijk! per categorie nemen we een beperkt aantal inschrijvingen aan, vol = vol //

vraag hier
meer
informatie
aan

contactpersoon

instafeed

@engagedNL