colleges by night

colleges by night // 26 januari '18, Amsterdam

 Zijn jullie al op de hoogte van de nieuwe wetgeving? Of willen jullie weten welke mogelijkheden er allemaal zijn bij de ceremonie en welke handvaten er voor de voorbereidingfase handig zijn?

Dan is Colleges by Night voor aanstaande bruidsparen een echte must-go! Ook voor mannen, want het gaat hierbij niet over de styling, jurken of taarten! Engaged organiseert op 26 januari in het Andaz hotel dé informatieavond om je bruiloft zo perfect mogelijk voor te bereiden. In dit avondvullende programma komen alle belangrijke onderwerpen aan bod en zullen de 3 onderstaande professionals uit de branche al hun kennis en ervaring met jullie delen.

Get your ticket now, want vol=vol 

Programma

3x college

1. Netwerk notarissen

2. Weddingplanner, Myrthe regelt het

3. Trouwambtenaar kiezen 

 

Tijd & Locatie

19.00 - 20.30

Andaz hotel,

Prinsengracht 587, Amsterdam

 

Prijs

€22,50 pp (vol=vol)

 

cd van jou, cd van mij?

Netwerk notarissen // lucienne 

Zijn jullie al op de hoogte van de nieuwe huwelijksregels? Per 1 januari zijn er nieuwe regels in gegaan voor bruidsparen. Je trouwt vanaf nu namelijk standaard in beperkte gemeenschap van goederen. Trouwen zoals je ouders? Daarvoor moet je nu langs de notarris. Lucienne van Netwerk notarissen vertelt jullie alle belangrijke details over wat er veranderd is, zodat jullie zonder zorgen aan jullie huwelijk kunnen beginnen.

 

 

 

3 handvaten van Myrthe

myrthe regelt het // myrthe

Al druk bezig met jullie bruiloftsvoorbereiding of heb je geen idee hoe je moet beginnen? Don't worry,  weddingplanner 'Myrthe regelt het' vertelt jullie over de handigste handvaten voor het plannen van jullie grote dag in de verschillende voorbereidingsfases. Ze heeft jarenlange ervaring met zowel concept als styling en zal dan ook al haar expertise met jullie delen in haar college.

 

 

Trouwambtenaar kiezen

trouwambtenaarkiezen.nl // marijke & joanne 

De ceremonie is de start van jullie mooiste dag. Jullie willen natuurlijk dat het verhaal persoonlijkheid en verbondenheid uitstraalt en dat iedereen met een zucht van geluk de zaal verlaat. Trouwambtenaarkiezen.nl vertelt welke verschillende keuzes jullie allemaal hebben en hoe je een ceremonie persoonlijk maakt. Want de ceremonie is het hoogtepunt van jullie dag en moet natuurlijk echt een feestje worden.   

 

instafeed

@engagedNL