4 toffe stationery ideeën voor een herfstbruiloft

4 toffe stationery ideeën voor een herfstbruiloft

Autumn is coming…je zou het niet denken, maar over een maand is het toch echt al zo ver! Dan worden er weer prachtige herfstige bruiloften gehouden met styling concepten vol met sfeervolle & warme tinten. En daar hoort stationery natuurlijk ook bij. Daarom hebben we voor jou 4 toffe voorbeelden uitgezocht vol najaarsvibes (en volgens de nieuwste trends)! Kijk dus snel verder en laat je inspireren.

Fotografie // Ilka van Wieren + Stationery // Van Moois

Less is more

Minimalisme is een trend die het komende trouwseizoen populairder wordt dan ooit! En stiekem vinden wij deze een van de mooiste stijlen, omdat je met iets heel simpels een perfect geheel kan creëren zonder dat het er too much uit ziet. Zoals deze stationery van Van Moois; de zwarte kalligrafie laat de stationery niet alleen trendy maar ook gesofisticeerd ogen en is perfect te combineren met zowel warme als koele tinten voor het herfstseizoen. Het past dus overal bij in de styling, we love!

Fotografie // Ilka van Wieren + Stationery // Anja Mulder

Warme tinten op briefpapier

Naast het minimalisme is ook het gebruik van warme tinten een trend het komende seizoen. Deze stationery van Anja Mulder is perfect voor autumn met de sierlijke details en eenvoud. Op de trouwtafel kan je deze dan ook combineren met verschillende warme tinten zoals bruin, oranje, donkerblauw & bordeaux rood. Zo komt jouw herfst thema pas echt tot leven!

Ready to DIY-it yourself? Oefen de details dan vooraf eerst even op een stukje karton. Zo maak je minder snel fouten en kan je gelijk ontwerpen welke details jij erop wilt!

Fotografie // Esther van Geenen + Stationery // Kellygrafie

Kleurrijk stationary

Wil jij graag een pop-of-colour in je wedding styling? Dan is deze stationery iets voor jou! Oranje en goud zijn de must-have kleuren van het najaar en ze staan prachtig bij elkaar! Gebruik daarom verschillende (gekleurde) ondergronden voor je stationery en creëer zo een speels & verrassend effect. Wedden dat je van de bruiloftsgasten hier complimentjes over krijgt?

Fotografie // Puur by Dyana + Stationery // LAB1823

Roze briefjes

We love pink, want pink is love. Al te vaak denken koppels dat deze tint vooral bij een spring wedding hoort. Nee hoor! Deze stationery is juist perfect voor een herfstige trouw met haar donkerroze kleur. Door deze met tinten zoals wit, bruin of donkerpaars te combineren komen de najaarsvibes pas echt naar boven. Go pink!

Op zoek naar meer toffe trouwinspiratie? Check dan eens de Engaged Pinterest en Instagram pagina! Of… Kom een kijkje nemen op de Engaged trouwbeurs op 13 + 14 oktober 2018 in de cruise terminal in Rotterdam. Tickets are on sale now!

Deel dit bericht: