Hoe zorg je voor wat alone time op je bruiloft?

Hoe zorg je voor wat alone time op je bruiloft?

Jullie leefden er al maanden naartoe en eindelijk is daar de grote dag! Het voelt misschien allemaal nog wat onwerkelijk maar ja, je trouwt echt vandaag. Niets is op zo’n dag fijner dan al die kleine momenten samen je aanstaande te delen. Maar met iedereen om jullie heen kan het soms lastig zijn om er even samen tussenuit te glippen voor wat privacy. Maak je geen zorgen, alone time is perfect mogelijk. Wij vertellen hoe.

The first look

Thee first look wordt steeds populairder en niet zonder reden. Ze is perfect voor wat quality time vlak voor de ceremonie. Hierbij zie je elkaar niet alleen voor het eerst, maar kan je ook de zenuwen als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. The first look zorgt bovendien voor prachtige foto’s. Benieuwd of dit iets voor jullie is? Lees dan eens dit artikel.

Wissel een speciale gift of brief uit

Dit kan bij de first look, maar ook tijdens de receptie. Wanneer iedereen druk aan het keuvelen is of jullie met de fotosessie klaar zijn, is daar het perfecte moment om even 10 minuten met elkaar te hebben. Jullie gasten zullen waarschijnlijk niet eens gemerkt hebben dat jullie weg waren.

Teken de huwelijkslicentie in privé

Bijna getrouwd! Maar wil je dit speciale moment alleen met je verloofde delen? Dan kun je je trouwambtenaar vragen om de licentie in privé te tekenen. Nadat jullie getuigen hun handtekening hebben gezet, is het officieel aan jullie de beurt om het nieuwe avontuur aan te gaan!

Rij samen naar de receptie

Vindt de receptie of afterparty op een andere locatie plaats? Ideaal! Huur een auto voor alleen jullie samen en maak er een romantisch ritje van met een fles champagne en wat muziek. Zo kunnen jullie nog even kletsen over de ceremonie en genieten als newlyweds. Dat is pas echt wat alone times!

Zorg voor een sweetheart dinertafel

Ben jij al bekend met deze opzetting voor het diner? Een sweetheart tafel is de perfecte optie voor wat langere tijd samen. Gasten zitten aan de andere tafels en zullen gegarandeerd even hallo komen zeggen, maar tussen de maaltijd door hebben jullie tijd genoeg om te genieten van zowel jullie trouwdag als de catering.

Laat de bruidegom helpen met de outfit change

Willen jullie wat alone alone time? Dan kun je voor je tweede look je even terug trekken in een ruimte en je bruidegom laten helpen met je outfit voor de afterparty. Grote kans dat hij ook een tweede groom look heeft, dus dit werkt perfect!

Ontsnap tijdens het dansen

Eenmaal jullie je eerste dans hebben gehad, is het tijd voor de gasten (en ook jullie) om los te gaan op de dansvloer! Je zal misschien aan het einde wat favoriete nummers missen, maar hoe fijn klinkt een avondwandeling met elkaar? Neem een drankje mee en zoek een plekje waar jullie even tot rust kunnen komen.

Oh en psstt… weten jullie vooraf al dat jullie je even terug willen trekken tijdens het feest? Laat dan je wedding stylist of bridal squad wat lichtjes of lampionnen ophangen op het plekje waar jullie willen gaan zitten! Zo blijf je nog even in de bruiloftsfeer en romantiek.

Credits
Fotografie // Birds & Olives

Deel dit bericht: