Zo vraag je je bridesmaids: 10 persoonlijke ideeën

Zo vraag je je bridesmaids: 10 persoonlijke ideeën

Je hebt je droomman en ring in the pocket, maar wat zou je zijn zonder je BBF’s? Precies, die moeten er absoluut bij zijn! Daarom is het leuk om ze op een persoonlijke & Pinterestperfecte manier te vragen als bridesmaids. En om dat voor elkaar te krijgen, hebben wij verschillende toffe ideeën uitgezocht. Zo kan jij laten zien hoeveel ze voor jou betekenen en zullen zij ongetwijfeld ‘ja’ zeggen!

1. Een aanzoek

Laat je vriendinnen delen in de aanzoek-vreugde! Koop een juwelendoosje en leg hierin sierraad dat voor elke bridesmaid hetzelfde is. Ze kunnen dit meteen dragen tijdens de bruiloft én hebben altijd een mooie herinnering aan jouw grote dag. Perfect bridelsquad, here we come!

2. Vraag het met wijn

Drink jij graag wijn met je vriendinnen na een zware werkweek? Dan is dit de perfecte manier om ze als bruidsmeisjes te vragen. Koop jullie favoriete fles en plak hier een gepersonaliseerd label op met een foto van jullie en een lieve tekst. Wine not?

3. Zoet, zoeter, zoetst

Wie houdt er nou niet van zoetige lekkernijen? Precies. Ga dus als een echte keukenprinses aan de slag en bak heerlijke koekjes of taartjes, met als kers op de taart dé vraag er bovenop! Niet zo goed in bakken? Geen paniek, je kan ze eventueel ook bestellen met persoonlijke tekst bij een banketbakker.

4. Matchende kledij

‘Hallo, hoe tof zijn deze robes op Pinterest?’ Ja dat dachten wij dus ook. Om op de grote dag mooie foto’s te maken met elkaar is een matching robe super leuk voor de beauty uurtjes vooraf de ceremonie. Koop daarom een zijden kamerjas in een lichte kleur en accessorize deze met sparkly details en een tekst op de rug!

5. Postkaartje

Om je cadeautje iets persoonlijker te maken, kan je er ook een handgeschreven kaartje bij doen. Hiermee kan jij je BFF verrassen met een lieve tekst waarin jij duidelijk maakt hoeveel zij voor jou betekent en waarom je er haar graag bij wilt hebben op je bruiloft. Dit zorgt gegarandeerd voor een stralende lach.
Oh en P.S. ook leuk om als echte DIY-er de kaart zelf te maken en customizen!

6. Je persoonlijke giftbox

Je hebt met iedere vriendin een andere band qua passies, herinneringen en activiteiten. Daarom is het vaak lastig om een passend cadeautje te vinden voor al je bridesmaids. Tenzij je voor elk van hen een persoonlijke giftbox maakt! Van een lekker maskertje, fluffy socks tot een sport accessoire: het kan allemaal. Zolang het maar past!

7. Fortune cookies

Deze koekjes zijn altijd leuk om open te maken, dus waarom doe je hierin niet je grote vraag? Niemand die het verwacht en een leuke manier om je vriendinnen te vragen! Kook bijvoorbeeld een relaxed diner bij jou thuis met een lekker wijntje erbij and pop the question!

8. Opgehangen

Voor alle stunning bridesmaids dresses zijn natuurlijk hangers nodig. En wat is nu toffer dan deze hangers alvast nu al te geven? Zo weten zij meteen welke rol zij gaan spelen op jullie huwelijk!

9. Puzzelstukjes

Om van de vraag een kleine activiteit te maken, kan je ze een puzzel laten maken die jij zelf hebt gemaakt. Have they figured it out? Dan komt de vraag in tevoorschijn!

10. Een dagje uit

Een cadeautje is leuk, maar een activiteit is nog leuker! Neem je vriendinnen een dagje uit naar een spa, high tea, een culinaire tour of een fijne overnachting in een hotel. Zo heb je gezellige quality time en kan je op een relaxed moment je vraag stellen.
Op zoek naar meer toffe trouwinspiratie? Check dan eens de Engaged Pinterest en Instagram pagina! Of… Kom een kijkje nemen op de Engaged trouwbeurs op 13 + 14 oktober 2018 in de cruise terminal in Rotterdam. Tickets are on sale now!

Credits
Fotografie // Melissa Milis

Deel dit bericht: