Trouwen zoals in New York bij South of Houston in Den Haag

Trouwen zoals in New York bij South of Houston in Den Haag

De locatie van je bruiloft is vaak een van de eerste dingen die je regelt. Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard landhuis of kasteel, maar Engaged ging op zoek naar bijzondere trouwlocaties! Graag delen wij regelmatig de pareltjes van locaties met je. Deze keer: trouwen in een New Yorkse setting.

South of Houston – restaurant met Soho wijk decor
Met een decor en aankleding geïnspireerd op de wijk SoHo in New York is restaurant South of Houston een perfecte locatie voor bruidsparen met New York dreams. Zonder uren vliegen naar een ver land!

South of Houston is gevestigd in Den Haag en staat bij de gemeente aangemeld als officiële trouwlocatie. Jouw bijzondere dag kan er compleet van a tot z worden verzorgd. “Bij South of Houston vullen we de avond in naar wens van de gast. We hebben verschillende ruimtes met veel capaciteit, waaronder onze sfeervolle tuin met een eigen bar om jou en je gezelschap van dienst te zijn.” Het bijzondere aan South of Houston is dat je alles zelf kunt regelen en indelen en er is veel aandacht en energie gestoken in het interieur. “Waanzinnig is de unieke tuin achter.” En, ook niet onbelangrijk, ze maken echt de héérlijkste cheeseburgers en twisted fries!

Wil je meer weten over deze bijzondere trouwlocatie? Bekijk de website van South of Houston hier.

Deel dit bericht: