Trouwen in de Metaal Kathedraal: een fabriek en magische kerk ineen

Trouwen in de Metaal Kathedraal: een fabriek en magische kerk ineen

De locatie van je bruiloft is vaak een van de eerste dingen die je regelt. Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard landhuis of kasteel, maar wij gingen op zoek naar bijzondere trouwlocaties. Een van deze pareltjes is de magische Metaal Kathedraal.

Metaal Kathedraal – kerk en fabriek ineen

"De klassieke metaalfabriek en neogotische kerk zijn vier jaar geleden omgetoverd tot de Metaal Kathedraal. In De Meern en aan de rand van de Leidsche Rijn is deze bijzondere vrijplaats ontstaan waar kunst, cultuur en cultureel ondernemerschap samenkomen."

Bijzonder hoeveel elementen bij elkaar komen die je niet vaak ziet, en de rare combinatie van industrieel beneden en kerk boven is extreem bijzonder! De locatie is een groene plek qua natuur met een biologische tuin en biologische spullen. Een wonderbaarlijke plek om te trouwen!

De kathedraal is een officiële trouwlocatie en heeft verschillende bijzondere ruimtes in de kerk, in de fabriek en er tussenin. De waanzinnige tuin achter met mooie bomen is het pareltje van deze bijzondere locatie.


Wil je meer weten over deze bijzondere trouwlocatie? Bekijk de website van de Metaal Kathedraal hier.

[foto 1: Nienke van Denderen Fotografie // 2 + 3: Hanke Arkenbout Photography]

Deel dit bericht: