Styled shoot: badend in het licht

Styled shoot: badend in het licht

Als je in het huwelijksbootje stapt, doe je dat natuurlijk het liefst comme il faut: met alles erop en eraan dus. Een outfit die iedereen de adem beneemt en een onaards mooie locatie voor je foto’s: ja, dat kan.

We bewijzen graag wat we verkondigen. Dus trokken we voor een van onze bridal styled shoots naar de Noord-Franse Opaalkust. Die natuur en dat toverachtige licht daar: wow. Hier gaat zelfs de meest rationele m/v op de knieën (al is dat op het ogenblik van je shoot al lang gebeurd).

Fotografe Elvire vatte de vrijheid en de rust die je er voelt samen in beelden die tot de verbeelding spreken. Een voorteken voor de rest van je huwelijk…

Ons model draagt – van kop tot teen – handgemaakte creaties van Belgische designers. Vakmanschap waar je mond van openvalt. Puur, uniek en vol respect.

Een jurk op maat genaaid, schoenen gemaakt in kleine Italiaanse familieateliers, een ultrazachte wollen sjaal. Juwelen van fair trade goud en voorzien van echte parels en aangepaste naturel make-up: wij noemen dat klasse. Precies wat elke bruid verdient.

Een pluim op de hoeden van:

Deel dit bericht: