Styled shoot: seven brides

Styled shoot: seven brides

Deze 7 brides besloten samen een magische shoot te houden met prachtige trouwjurken, een heerlijke taart, een epic kussengevecht en kleurrijke rookbommen. Amazing!

Styled shoot: seven brides

Deze 7 brides droomden al van kinds af aan van een magische witte bruiloft. Dus besloten ze om een toffe styled shoot te houden met prachtige trouwkleden, een heerlijke cake, een episch kussengevecht en kleurrijke rookbommen. Het is een leuke shoot die hun levenslange vriendschap in de kijker zet: "We houden van dingen die een beetje edgy en ongebruikelijk zijn. Perfectie is niets voor ons. We're all about having fun!" Dat is zeker in de foto's terug te zien van Lux Photography, de zeven BFF's hebben zo een prachtige herinnering aan de speciale dag samen als stunning brides. Ook zo benieuwd naar hoe dit er allemaal uitzag en wil jij graag inspiratie voor een shoot met jouw eigen vriendinnen? Kijk dan snel verder en laat je inspireren!

Op zoek naar meer toffe trouwinspiratie? Check dan eens de Engaged Pinterest en Instagram pagina! Of… Kom een kijkje nemen op de Engaged trouwbeurs op 13 + 14 oktober 2018 in de cruise terminal in Rotterdam. Early Bird tickets are on sale now!

Credits
Concept, organisatie & Fotografie // Lux Photography
Locatie // Gent
Rentals & Styling // Eland
Bloemen // Into The Wild Bloemen
Sieraden // Lara Frankl + NimZu + Curiosa & co
Taart & Cakes // Catberry
Stationery // Letters and Styling
Make-up & Haar // L.O.V.E mua & hair
Jurken // Ayanne
Modellen // Vandewalle Karen, Geraldine Taveirne, Delphine Cuelenaere, Joke Raes Works, Elien Degroote, Valérie Maes, Eva Achtergael

Deel dit bericht: