Inspiratie voor je bruiloft in Pantone trendkleur Marsala

Inspiratie voor je bruiloft in Pantone trendkleur Marsala

Wijnrode kleuren met een romantische feeling en luxe gouden details. Dit 'Marsala' thema is perfect voor een bruiloft in de herfst.

Wijnrode kleuren met een romantische feeling en luxe gouden details. Dit 'Marsala' thema is perfect voor een bruiloft in de herfst. Donkerrood gekleurde bladeren maken een zachte ondergrond voor je schoenen en oneindige kaarsjes geven licht op de lange gedekte tafel. Als jullie houden van luxe en aardse, warme kleuren, dan spreekt dit Marsala thema je vast aan! Hieronder een moodboard met inspiratie voor je bruiloft, samengesteld door Engaged.

Sarah and Rocky photography // Vera Wang dress // Bakers Royale // Anastasiya Belik Photography // Fresh Hues Color Inspiration // Fred Michel

Trendkleur 2015

De kleur Marsala is genoemd naar het dorpje op Sicilië die een gelijknamige wijnsoort heeft. De internationale trendsetter- en kleurenspecialist Pantone bepaalt ieder jaar een trendkleur en maakte dit jaar dus een keuze voor deze prachtige wijnrode kleur. Wij kunnen in ieder geval geen genoeg krijgen van Marsala!

Naast dit moodboard hebben wij op ons Pinterest account nog meer inspiratie voor een schitterende bruiloft in dit thema! Bekijk alle Inspiration Fridays hier!

Deel dit bericht: