De 9 tofste vervoersopties voor je bruiloft

De 9 tofste vervoersopties voor je bruiloft

Voor een huwelijk moeten veel dingen geregeld worden, zo ook jullie vervoer naar de trouwlocatie. Vaak denken koppels al snel aan een trouwauto, maar er zijn zoveel meer toffe vervoersopties! Heb je al eens gedacht aan een Vespa, Volkswagenbusje of een kleurrijke tuktuk? Hiermee maak je zeker een bijzondere entree op je bruiloft én ze zorgen voor leuke foto’s! Ook zo benieuwd naar alle opties? Lees dan snel verder.

1. Trouwauto

Een van de meest populaire vervoersopties op een bruiloft is de trouwauto. Dit zijn vaak klassieke modellen in een witte kleur van bijvoorbeeld merken zoals Rolls Royce, Bentley of Chevrolet. Oh la la deze geven pas echt een chique touch aan jullie entree! Verschillende autogarages en trouwleveranciers huren deze dan ook aan koppels voor een gehele dag of een dagdeel en er is vaak de mogelijkheid om een chauffeur erbij te boeken. Sounds pretty perfect to us!

2. Volkswagenbusje

Ken jij die geverfde en gepimpte busjes uit de 60’s nog? Hoe tof waren die! Gelukkig zijn ze nog steeds op aantal plekken te vinden, ook voor verhuur. Dus heb jij een relaxte & rustieke bruiloft? Dan is een Volkswagenbusje een hele leuke optie. Deze creëert gelijk een gezellige sfeer en zorgt voor heel wat herkenning.

3. Paarden (met koets)

Houden jij en je partner erg van dieren? Of heb je een eigen paard? Waarom ze niet toevoegen aan jullie huwelijk? Dit levert niet alleen hele leuke trouwfoto’s op maar geeft ook een persoonlijk karakter aan de dag. En zeg nou zelf… jouw letterlijke prins op het witte paard; klinkt niet verkeerd, toch?

4. Fiets

Ga jij trouwen langs de prachtige grachten in Amsterdam of de gezellige straatjes van Antwerpen? Dan is de fiets zeker een optie! Versier deze met wat bloemen, lichtjes of blikjes en voilà het perfecte vervoersmiddel! Wel even oppassen dat je nergens met je jurk tussen komt te zitten.

5. Tractor

Tijd om te trouwen op het prachtige platteland! Wil je je bruiloft echt tot leven laten komen met het thema? Maak jullie entree met een tractor! Er is vast wel een boer in de buurt die er eentje heeft staan en jullie graag wilt helpen. Vind je ‘m er iets te grof uitzien? Dan kan je die altijd nog decoreren met bloemen, takken of ander materiaal.

6. Boot

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen kan met een kano, gondel of een roeibootje als vervoer! Zorg er alleen wel even voor dat jullie dit vooraf geoefend hebben met in -en uitstappen, want je wilt natuurlijk niet met je dure trouwjurk in het water vallen, oeps.

7. Vespa

Ohhh, wij zijn zo verliefd op deze leuke scooters! Heb jij een Italiaanse of zomerbruiloft? Dan zijn Vespa’s perfect! Daarnaast zijn ze ook heel gemakkelijk te huren, kosten ze weinig en je kan je ze gebruiken voor de trouwfoto’s.

8. Dubbeldekker of schoolbus

Heb je veel bruiloftsgasten te vervoeren van plek A naar plek B? Dan kan je ze allemaal goed kwijt in een Britse dubbeldekker of schoolbus. Past perfect bij een themabruiloft en het feest kan er al in gang komen!

9. Tuktuk

Ze zien er misschien een beetje gammel en klein uit, maar ze zijn oh zo leuk: de tuktukjes uit Thailand! Ze passen perfect bij koppels die van reizen of culturele activiteiten houden of die een kleurrijke styling hebben op de trouwlocatie. Wij horen de wedding bells al rinkelen!

Op zoek naar meer toffe trouwinspiratie? Check dan eens de Engaged Pinterest en Instagram pagina! Of… Kom een kijkje nemen op de Engaged trouwbeurs op 13 + 14 oktober 2018 in de cruise terminal in Rotterdam. Tickets are on sale now!

Credits
Fotografie // Hanke Arkenbout + Lott's + Wianda Bongen + Gerasimovich photography

Deel dit bericht: