[INTERVIEW] Dromerige romantiek in de bruidsfotografie van Sanne Popijus

[INTERVIEW] Dromerige romantiek in de bruidsfotografie van Sanne Popijus

Een bruiloft plannen kan natuurlijk niet zonder goede bruidsfotografie daar weten wij bij team Engaged alles van! Sanne Popijus maakt prachtige foto's van jullie dag in een romantische, vintage stijl.

Een bruiloft plannen kan natuurlijk niet zonder goede fotograaf, daar weten wij bij team Engaged alles van! Sanne Popijus maakt prachtige foto's van jullie dag in een romantische, vintage stijl. Let's meet Sanne!

Sanne, je bent al een aantal jaar aan het werk als trouwfotograaf en hebt al vele huwelijken vastgelegd. Hoe ben je in de bruidsfotografie beland?
Met een achtergrond in interieurontwerp had ik altijd al oog voor sfeer en details. Ik ben bruidsfotograaf geworden omdat het een droom van me was en ik zelf ook een dromer ben. Ik houd van romantiek, zachte kleuren en sfeervolle details!

Wat maakt bruidsfotografie zo leuk?
Het is gewoon geweldig om de liefde van zo dichtbij te zien en op de mooiste plekken in binnen en buitenland te komen! Elke bruiloft is weer anders en dat maakt het gewoon een supertoffe baan.

Hoe zou je de stijl van jouw bruidsfotografie omschrijven?
Mijn stijl van fotograferen zou ik omschrijven als stijlvol, dromerig romantisch en zacht. Ik houd ervan om jullie verhaal zo te vertellen dat je het beleeft als je de foto's terug kijkt. Geen statig geposeerde 'say cheese en kijk in de camera' foto's bij mij. Ik hou ervan om in bruidsfotografie zachte foto's te gebruiken die dromerige romantiek uitstralen en verwerk het liefst mooie natuur en symmetrie in mijn werk.

Ik hoor vaak dat bruidsparen het spannend vinden om tijdens de shoot voor de camera te staan. Hoe creëer je een ontspannen sfeer tijdens de reportage?
De shoot samen is het enige moment op de dag dat je echt even samen bent. Hier maak ik gebruik van door het bruidspaar lekker ontspannen te laten lopen, dansen, knuffelen, en de liefste dingen te elkaar uit te spreken. Bruidsfotografie is vooral een tijd van genieten en bewegen en niet van stilstaan en poseren.

Waarom kies je ervoor om op Engaged te staan?
Ik heb gekozen voor Engaged vanwege de rustieke editorial stijl die ze uitstralen. Alles ziet er tot in de puntjes prachtig uit en ik houd van de gezellige sfeer die dit unieke wedding event uitstraalt!

Als je een gouden tip zou moeten geven aan bruidsparen die momenteel hun bruiloft aan het plannen zijn, wat zou dat dan zijn?
Een gouden tip die ik bruidsparen zou willen meegeven is om alle gebeurtenissen ruim in te plannen en het liefst op 1 of maximaal 2 locaties. Zo kun je op en top genieten van die o zo mooie dag! En natuurlijk om te investeren in een goede fotograaf die ervoor zorgt dat jullie ook na de dag nog lang kunnen genieten van alle mooie herinneringen!

En ten slotte mijn lijfspreuk, de inspiratie en drijfveer achter waarom ik dit werk doe:

3 things you can't recover in life:

  1. The word after it's said
  2. The moment after it's missed
  3. The time after it's gone

Ben je benieuwd naar het werk van Sanne? Bekijk Sanne's website hier.

Deel dit bericht: