Toffe huwelijkstrend: de stijlvolle balloninstallatie!

Toffe huwelijkstrend: de stijlvolle balloninstallatie!

Een grote boog bij de ingang, een plafondhemel of zelfs styling voor de dinertafel: de balloninstallatie in de trouwbranche zijn here to stay! Welk bedrijf deze toffe creaties maakt? Dat is Your Balloons! Eigenaressen Marjolein Rijs en Femke Hoekstra verzorgen de meest creatieve en stijlvolle balloninstallaties voor diverse bruiloften. Dit kunnen kleine eyecatchers zijn of zelfs de volledige styling van een locatie. En het fijne is: geheel ontworpen en aangepast op jullie wensen, de locatie en de laatste trouwtrends! Wil jij meer weten over deze toffe huwelijkstrend en hoe deze jouw bruiloft uniek kan maken? Lees dan snel verder!

Balloninstallatie

De mogelijkheden voor een ballonsintallatie zijn bij Your Balloons oneindig. Wil je all-out gaan met unieke designs en kleuren, of wil je kleinere decoraties verspreid over de locatie? Het kan allemaal! Your Balloons levert deze installaties op maat en weet dat elke ruimte om net iets anders vraagt; namelijk een unieke eyecatcher die bij jullie verhaal past. Daarom worden deze altijd op de locatie zelf geïnstalleerd. De kleuren van de ballonnen stellen jullie met Your Balloons samen, waardoor de creaties volledig passen bij jullie huwelijk, stijl & kleurenpalet!

Wil je een bijzondere touch aan de creaties geven? Dan heeft Your Balloons ook gepersonaliseerde ballonnen. Laat deze voorzien van een tekst naar keuze in een lettertype dat bij jullie past, bijvoorbeeld van jullie namen, bepaalde data of een favoriete quote!

Hoe werkt Your Balloons?

Zodra jullie aanvraag binnenkomt, begint bij Your Balloons meteen het creatieve proces! Er wordt een moodboard gemaakt waarbij zij rekening houden met de kleuren, jullie stijl en de bevestigings-en opbouwmogelijkheden. Zo krijgen jullie een goed beeld van hoe de ballonstyling er op de grote dag uit komt te zien. Daar rolt dan een vrijblijvende offerte uit.

Vinden jullie het concept helemaal te gek voor jullie huwelijk of wil je nog wat kleine aanpassingen doen? Your Balloons zet alle puntjes op de i met de juiste materialen. En dan is het zover… De dag van jullie huwelijk is aangebroken! Your Balloons is al vroeg uit de veren om de balloninstallatie op te bouwen en van jullie dag een Pinterest droomplaatje te maken. Gegarandeerd een verrassingselement voor jullie gasten!

On trend with balloons

Balloninstallaties zijn voornamelijk in Australië en Nieuw-Zeeland een populaire trend en dit is nu overgewaaid naar Nederland! Your Balloons blijft zich hierbij telkens vernieuwen en verzorgt voor ieder bruidspaar een unieke, stylish installatie. Ze halen hun inspiratie overal vandaan; van musea, fashion, architectuur tot decoratietrends uit het buitenland. Hierdoor komen ze altijd met verrassende kleuren, modellen en designs.

Tarieven voor balloninstallatie op jouw bruiloft

Het is handig om te weten dat Your Balloons niet met standaardtarieven werkt, iedere installatie is immers uniek! De vrijblijvende offerte is een combinatie van de benodigde materialen, opbouwtijd op de locatie en eventueel voorwerk. Hebben jullie een bepaald budget in gedachten? Helemaal goed! Met een startbudget van €150,- heeft Your Balloons diverse budget mogelijkheden en gaat ermee aan de slag. Zij zorgen voor een toffe installatie die binnen jullie prijsklasse valt!

Kun je niet wachten om drop dead gorgeous ballonstyling op jullie huwelijk te hebben? Ga dan snel naar de website van Your Balloons en neem contact met ze op!

Credits
Fotografie // Talitha Vos Photography

Deel dit bericht: