let's get inspired!

26 apr. 2017
tips & tricks

Zo maak je het mooiste trouwalbum met Profotonet

Wij laten al jaren al onze foto's afdrukken bij Profotonet om de simpele reden dat ze het allermooiste zijn in kwaliteit, maar nu kun je ook je trouwalbum laten drukken bij ze! Met linnen kaft en dikke pagina's waarbij je de vouwlijn bijna niet ziet herleef je je bruiloft op z'n mooist. Wij hebben drie albums besteld, zodat we jou perfect kunnen laten zien wat je precies kan verwachten.

Profotonet // Engaged via engaged.nl

Als eerste: het maken! Profotonet maakt het je erg gemakkelijk, met een gebruiksvriendelijke applicatie ontwerp je zelf je albums. Dit kan met templates maar je hebt ook de optie om helemaal zelf from scratch te beginnen met een blanco boek. Je kunt het dus zo rustig of vol maken als je zelf wilt, maar we raden je aan om je pagina's soms wat witruimte rondom de foto's te geven - dat kijkt fijner. Een beetje lucht, zeg maar.

Profotonet // Engaged via engaged.nlProfotonet // Engaged via engaged.nl
Profotonet // Engaged via engaged.nl

Dan, kiezen, kiezen, kiezen! Want de keuze is reuze. Zo hebben ze veel verschillende materialen, kleuren en maten. Wij kozen voor de linnen kaft in de kleuren roze, olijf en grijs en dat is slechts een kleine greep uit het brede aanbod. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een foto op de voorkant of een afdruk van jullie namen of trouwdatum, wij kozen voor een simpele kaft, maar je kunt alle kanten op!

Papier maakt je album
Wat óók kan, en dat is misschien niet het eerste waar je aan denkt, is het kiezen van verschillende soorten papier. Het standaard papier is Fuji HD Lustre, met een subtiele zijdeglans en een lichte reflectie. Als je houdt van heldere kleuren kun je ook kiezen voor Glossy, dan spatten de foto's van je papier af. Nieuw is het Fuji Velvet papier, super mat met een zacht en diep effect. Heel erg geschikt voor de meer fine art foto's, dus wij gaan voor die laatste!

Profotonet // Engaged via engaged.nlProfotonet // Engaged via engaged.nl
Profotonet // Engaged via engaged.nl
Profotonet // Engaged via engaged.nl

En als laatste: enjoy! De albums worden met zorg bij je thuisbezorgd zodat jij je bruiloft weer even helemaal kan herbeleven... Kortom: zeker de moeite waard! Bestellen doe je hier op de website van Profotonet.

Profotonet // Engaged via engaged.nl

instafeed

@engagedNL