let's get inspired!

07 jan. 2016
fashion for men

Winterse outfits voor de bruidegom - Hunting Party Style

We gaan met z'n allen fris het nieuwe jaar in! Letterlijk, met deze heerlijk rustieke outfits voor de bruidegom. Met een knipoog naar de 19e eeuwse jachtgezelschappen in Groot-Brittannië wil Engaged je inspireren om het aloude tweed te omarmen. Het is warm, stijlvol en chique. Perfect voor een winterse bruiloft in het bos! 

Country Style Hunter Groomsmen // Leah Kua Photography // Engaged.nl

1 // Australian Country Wedding
We trappen af met deze prachtig geschoten bruidsjonkers uit Australië. De verschillende kleine details in hun trouwpak maakt dat je ogen blijven hangen. Het petje en de pijp zijn flamboyante gadgets om tevoorschijn te toveren bij een dergelijk thema. Trendy, frivool en een klein beetje tongue-in-cheek. 


Hunter Grooms Wedding Outfits Inspiration // Hello Romance Photography // Green Villa Barn // Michelle Lindsell Photography // Engaged.nl

 
2 // English Country Groom
Als je het over de Britse gentleman hebt, dan weet je dat goed gekleed zijn daar onlosmakelijk mee verbonden is. Een aardse bruine textuur in je trouwpak met een subtiel motiefje, zoals deze meneer rechtsboven, ademt al meteen old-fashioned class. Je kan het echter ook fleuriger aanpakken door verschillende motieven in je outfit terug te laten komen, zoals op de linkerfoto. Een rustieke sjaal en pochet kunnen die extra diepte al geven. 

Slim Groom Hunter Outfit // Mens Hire Bristol // Engaged.nl


3 // Jager zonder fratsen
Bij deze outfit zien we een wat minimalistischere aanpak. Deze bruidegom heeft verder weinig 'frutsels' aan. Het is hier vooral de aardse kleur die de stijl aangeeft. De pijpen hebben een prachtige 'knik' onderaan, een wat meer ouderwetse look, so to speak. 

Country Style Hunter Grooms // Navy Blur // Engaged.nl

 
4 // Country Style Groomsmen
Bretels zijn binnen deze stijl nog altijd een knipoogje naar de dagen van weleer. In combinatie met een jagersoutfit staat het extra stoer. Een klassiek wollen overjas met geruite bow tie kan natuurlijk ook heel goed!

Vintage Country Hunter Groom Outfit // Studio 1079 // Engaged.nl

5 // Verweerde look
Deze bruidegom krijgt het voor elkaar er classy uit te zien met een bijna verweerde look. Het speelse motiefje van de stropdas is een heerlijke toevoeging! [Foto 1: Leah Kua Photography // 2: Hello Romance Photography // 3: Green Villa Barn // 4: Michelle Lindsell Photography // 5: Mens Hire Bristol // 6, 7: Navy Blur // 8: Studio 1079]
instafeed

@engagedNL