let's get inspired!

01 nov. 2017
bridal fashion

Wil jij een one-of-a-kind trouwjurk? Iek’s bridal weet raad!

open lace back wedding dress

Nog niet ‘yes’ tegen the dress gezegd of heb je mooie trouwjurken gepind op Pinterest, maar kan je nergens je droomjurk vinden? No panic! Bij Iek’s bridal kan je jouw trouwjurk gewoon zelf, betaalbaar op maat, volgens je eigen wensen laten maken. Deze wordt met veel expertise en prachtige materialen gemaakt in de meest verschillende stijlen. Zoals bohemian, vintage, Great Gatsby en nog veel meer. Ze maakt een trouwjurk die bij jou en je wedding past. Daarnaast maakt Marieke van Iek’s bridal ook bridesmaids -en flowergirl dresses op maat. Je kan dus met je vriendinnen of familie gaan passen en de gehele beleving met hun delen. Super gezellig en one-of-a-kind!

Samen met jou gaat Marieke van Iek’s bridal zoeken naar het juiste silhouette, kleur en stoffen door middel van een passessie. Tijdens deze passessie pas je allerlei tops en rokken bij elkaar aan in verschillende snits, stoffen en kleuren. Daarna kies je je jurk en de bijpassende stoffen en gaat ze de jurk voor jou op maat maken. Nadat je samen eruit bent gekomen wat het moet worden, gaat Marieke voor jou aan de slag en plannen jullie passessies in om tussendoor te passen. Zij kan je ervan verzekeren dat je altijd een one-of-a-kind dress hebt net zoals de jurken van je bridesmaids en flowergirl.

open lace back wedding dress couple

Heb je vooraf al een idee, moodboard of pinterestboard voor je jurk of die van je bridesmaids en flowergirl? Dan kan je die naar Iek’s bridal sturen. Zij gaat er dan gelijk mee aan de slag en kijkt wat mogelijk is.

Dus wil jij je droomjurk helemaal zelf ontwerpen en customizen? Check dan even de website van Iek’s bridal en neem contact met Marieke op!Fotografie // Duy vu Dinh + Maryla Fossen
instafeed

@engagedNL