let's get inspired!

30 aug. 2016
inspiration friday

Weg met de cliché ringenkussentjes, we hebben een beter alternatief

Weg met de cliché ringenkussentjes, we hebben een beter alternatief // Engaged.nl

Nieuw in onze line up aan workshops tijdens trouwbeurs Engaged is die van zussen Sarah en Dinah van Lilesadi! Alom gerespecteerd als ontwerpers van onder andere prints, behang, en textiel, hebben ze nu ook workshops die ze aanbieden. Voor ons natuurlijk de perfecte kans om JULLIE hieraan te laten deelnemen - en daarom hebben we Sarah en Dinah gevraagd om een workshop op maat te maken voor de bezoekers van Engaged, en dus de toekomstige bruiden iets te laten maken wat ook écht gebruikt kan worden tijdens je bruiloft. Lees snel verder om te zien wat dat inhoudt! 

Weg met de cliché ringenkussentjes, we hebben een beter alternatief // Engaged.nlWeg met de cliché ringenkussentjes, we hebben een beter alternatief // Engaged.nl

Zeg maar dag tegen je kussentje

Deze schaaltjes zijn gemaakt van klei (say what?), yes really. Sarah en Dinah bedachten met verschillende kleuren klei een gemarmerd patroon, en dit passen ze toe op allerlei dingen. Wat we voor jullie hebben bedacht, is dit: een ringenschaaltje. Geen nachtmerries meer over de eindeloze stroom van kussentjes met gepriegel aan borduurwerk er op, nee, vanaf nu presenteer je je trouwringen op een schaaltje zoals deze! Nog leuker: na de bruilot bewaar je je sieraden erin. (Want veel water is voor geen juweel goed.)

Weg met de cliché ringenkussentjes, we hebben een beter alternatief // Engaged.nl

Presenteer!
Optie twee, mocht je zo'n schaaltje nou niet leuk vinden, zijn twee kaarthouders voor bijvoorbeeld de naamkaartjes van de bruid en bruidegom tijdens het diner. Ook heel erg leuk om te gebruiken als presentatie van je trouwkaart in huis! 

Weg met de cliché ringenkussentjes, we hebben een beter alternatief // Engaged.nl

Tijdens de workshop mag je helemaal zelf een combinatie van kleuren kiezen om mee te werken. Ga je voor nude in grijstinten, of pak je er een fijn contrast bij zoals denimblauw, of misschien een lief pastelkleurtje er door heen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Sarah en Dinah leren jullie vervolgens hoe je er een marmer patroon van maakt, en jij mag het daarna in een gewenste vorm kneden. Sounds fun, right? De schaaltjes en houders worden afgebakken, en je kunt ze na een uurtje ophalen bij de balie. Want to join in on the fun? Koop snel je ticket, want we hebben maar plek voor één ronde per dag! Deelname kost 25 euro, en hiervoor krijg je óf een ringenschaaltje óf twee kaarthouders mee. 

 

[foto's: Lilesadi]
instafeed

@engagedNL