let's get inspired!

12 okt. 2018
advertorial // Gesponsord

Weet je niet waar te beginnen met de trouwvoorbereidingen? True Love Wedding organiseert jullie bruiloft van A tot Z!Yay, he popped the question! En jij zei ja natuurlijk… Maar nu komt het organiseren van een bruiloft wel heel dichtbij. En waar moet je beginnen met de weddingpreps? Hebben jullie hier wel tijd genoeg voor met fulltimebanen? En hoe ga je ervoor zorgen dat het totaalplaatje klopt en echt bij jullie past? Zoveel dingen om over na te denken, trouwen is nu eenmaal een flinke onderneming. Maar dit kan je een stukje relaxter maken… Hoe? Well, meet True Love Wedding! Jeanette van Wijk is zowel wedding planner, trouwambtenaar als ceremoniemeester en kan jullie droombruiloft van A tot Z organiseren. Benieuwd wat zij voor jullie kan betekenen? Lees dan snel verder! 

Kan je iets vertellen over True Love Wedding, wie nu precies het gezicht is achter TLW en hoe je de trouwbranche bent ingerold?
Jeanette: “Hi! Het gezicht achter True Love Wedding ben ik: Jeanette van Wijk. Een no-nonsens, rechtdoorzee-type, moeder van vier jongvolwassenen en bazinnetje van een dikke rood/witte kater plus twee duo penotti labradors. Ik ben de trouwbranche ingerold nadat ik in 2014 voor de 2e keer in het huwelijksbootje stapte met mijn ‘True Love’. Daarna heb ik een opleiding gevolgd tot wedding planner en heb ik in 2015 mijn bedrijf True Love Wedding opgericht. Sinds 2017 ben ik nu ook trouwambtenaar, wat een hele fijne aanvulling is!”

Wat vind je het mooiste aan je werk?
“De liefde, cliché misschien… Maar ik houd er zo van! De emotie, de verliefdheid, die glow die bruidsparen hebben wanneer ze elkaar het jawoord geven. Alles wat je samen met een bruidspaar hebt besproken en geregeld, komt op die dag bij elkaar. Als zij genieten, dan doe ik net zo hard mee!”True Love Wedding; een bruiloft van A tot Z plannen
Weten jullie niet waar je moet beginnen met de voorbereidingen? Of zien jullie een beetje op tegen het organiseren van de bruiloft met jullie drukke leven? Don’t worry, True Love Wedding knows exactly what you need! Jeanette biedt diverse mogelijkheden om jullie te helpen en het van A tot Z plannen van de bruiloft is er daar een van. Ze gaat hierbij samen met jullie op zoek naar het perfecte totaalplaatje voor de grote dag en hoe jullie persoonlijkheden hierin verweven kunnen worden.

True Love Wedding begint van vooraf aan met de bruiloft en gaat persoonlijk met jullie kijken welke locatie & leveranciers het best bij zowel de bruiloft als jullie zelf passen. Je kan daarbij gebruik maken van Jeanette haar leveranciersnetwerk; van fotografie tot de outfit van de bruidegom… You name it, she knows it!

Nadat jullie alle voorkeuren hebben uitgesproken, gaat True Love Wedding aan de slag. Jeanette regelt alles tot in de puntjes, stelt een draaiboek samen voor de grote dag en leidt die persoonlijk, op de dag zelf in goede banen. Ook hier hoeven jullie je dus geen zorgen over te maken, sounds pretty perfect to usThe best thing is…
Jeanette van True Love Wedding kan ook jullie trouwambtenaar en/of ceremoniespreker zijn. Ze schrijft een prachtige ceremonie aan de hand van vele vragen en interviews, waarin jullie jezelf direct zullen herkennen. Inclusief een leuk verrassingselement. Kortom: een ceremonie met een lach en een traan. We love!

Vinden jullie het heel leuk om de organisatie zelf te doen? Of heb je geen budget voor een wedding planner? Dan is ‘wedding planner voor 1 dag’ de perfect uitkomst. Hiermee kan je alle vragen die je over de bruiloft hebt stellen aan True Love Wedding. En je kan zelfs Jeanette de gehele grote dag inhuren als ceremoniemeester, oh yeah! Zoveel keus en je kan alles combineren…Dat klinkt toch super fijn?

Wat is jouw advies dat je bruidsparen mee willen geven als het gaat om de juiste
trouwleverancier te vinden zoals een wedding planner of trouwambtenaar?
Jeanette: “Zorg dat er een klik is, wederzijds vertrouwen en maak goede afspraken. En leg deze vast zodat iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Bij het regelen van een bruiloft komt er heel veel kijken. Een gemiddeld bruidspaar is daar namelijk zo’n 300 uur mee bezig en dat is best veel naast een fulltime baan, alle sociale verplichtingen en de behoefte om zo nu en dan een avondje te Netflixen op de bank. Dan is het toch heerlijk als je een goede wedding planner hebt, die jullie helpt bij de realisatie van jullie droombruiloft en ceremonie!”

 


Wil jij True Love Wedding graag inhuren voor jullie bruiloft? Of wil je meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de website van True Love Wedding!

Deze posting is gesponsord. Lees hier onze disclaimer.
instafeed

@engagedNL