let's get inspired!

20 mei 2016
beauty look

Voor de zomerse bruid: ga voor een koraal tint in je make-up

Op je bruiloft wil je er zo mooi mogelijk uitzien. Voor je dagelijkse uitstraling ga je misschien neutraal de deur uit, maar op je bruiloft wil je toch een bijzondere make-up look die een visagist(e) secuur bij je aanbrengt. Joselien van Très Jolie geeft je inspiratie en tips voor jouw droomdag! Deze keer de make-up look: 'Coral Bride'.


Koraal is een prachtige tint om te gebruiken in je bruidsmake-up! Een mooie, transparante lippenstift of gloss op de lippen staat superfris en gezond. Maar ook een mattere, meer dekkende lippenstift in deze tint is prachtig. Ook gemengd met een beetje roze is deze kleur stralend mooi. Combineer deze bijvoorbeeld met een matte of lichtglanzende blush die tussen roze en koraal in ligt, voor een harmo-nieus effect.

Bij deze look kunnen de ogen subtiel en naturel opgemaakt worden, eventueel in combinatie met een minimalistische eyeliner. Koraal is een tint die bij het lichte type huid mooi staat, maar ook bij een getinte of donkere huid straalt!

Zongebruinde huid
Nog een weetje voor de bruid met de íéts rijpere huid; make-up met koraaltinten hebben een verjongend effect! Koraal is een tint die je eigenlijk direct een zomers gevoel geeft. Het staat ook prachtig met een eventueel mooi, subtiel, zongebruind zomerhuidje. Pas trouwens wel op met teveel zon op je huid. Dit geldt natuurlijk ten alle tijde, maar zeker in de aanloop naar je trouwdag kun je je huid beter niet teveel blootstellen aan de zon (of zonnebank).

De zon maakt je huid namelijk iets dikker, waardoor foundation minder mooi uitkomt op je huid. Een ‘sunkissed’ huidje is ook heel goed te bereiken met een mooie bronzer, die plaatselijk op je gezicht wordt aangebracht voor een natuurlijk resultaat. Kies je toch voor een zonnebankkuurtje, zet dan de gezichtsbruiner ook eens uit. Je gezichtshuid is dunner en kwetsbaarder dan de rest van de huid op je lichaam. En ga je op vakantie in de aanloop naar je trouwdag? Draag dan eens een mooie zonnehoed en natuurlijk een zonnebril.

 

[foto's: Mi Belle Photography // make-up artist: TEAM Hair and Makeup]
instafeed

@engagedNL