let's get inspired!

16 dec. 2015
beauty look

Voor de naturel bruid: ga voor een frisse 'no make-up look'

Op je bruiloft wil je er zo mooi mogelijk uitzien. Voor je dagelijkse uitstraling ga je misschien neutraal de deur uit, maar op je bruiloft wil je toch een bijzondere make-up look die een visagist(e) secuur bij je aanbrengt. Joselien van Très Jolie Visagie geeft je inspiratie en tips voor jouw droomdag! Deze keer de 'no make-up look’.

Make-up Looks Tresjolie No make up look Trouwbeurs Engaged 3
Make-up looks tresjolie visagie No make up look palette // Engaged.nl

Draag je dagelijks weinig tot geen make-up? Dan is deze ‘no make-up look’ wellicht iets voor jou voor op je trouwdag! Dit betekent niet dat er ook daadwerkelijk geen make-up op je gezicht aangebracht is, ook al lijkt de naam dit te zeggen. Alles zit er juist op en eraan. Maar de make-up is op een zodanige manier aangebracht, dat het lijkt alsof je zo fris en fruitig bent opgestaan die ochtend. Met andere woorden; het lijkt of het van jezelf is. Deze make-up look is extra mooi wanneer je een eenvoudige jurk draagt.

Make-up Looks Tresjolie No make up look Trouwbeurs Engaged 5

Deze make-up look is extra mooi wanneer je een eenvoudige jurk draagt.

 

 

 

 

 

Eisen
Deze look kenmerkt zich door het feit dat de make-up als het ware onzichtbaar is aangebracht. De huid is eerst zorgvuldig gereinigd en verzorgd. (Zoals bij elke make-up look, is dit de beste basis.) Vervolgens worden onzuiverheden subtiel gecamoufleerd en wordt er een transparante tot halfdekkende foundation aangebracht.

De wenkbrauwen worden niet extra aangezet, maar alleen lichtjes opgevuld. Om de ogen toch extra te laten spreken, kunnen tussen de wimperhaartjes hele kleine ‘stipjes’ worden gezet met een oogpotlood. Dit geeftinstantsprekende ogen, zonder een opgemaakt effect!

Op de wimpers gaat een laagje bruine of zwarte mascara. Op de wangen kan een gezonde blos worden aangebracht; maar dan op de koontjes van de wangen in plaats van onder het jukbeen. Op de lippen alleen een zachte gloss of een nude-kleurige lippenstift. Zo zie je er echt prachtig uit, zonder een grote overgang te maken van geen make-up naar bruidsmake-up.

Make-up Looks Tresjolie No make up look Trouwbeurs Engaged 4

 

[foto's: Greg Finck Photography]
instafeed

@engagedNL