let's get inspired!

10 feb. 2016
beauty look

Voor de moderne bruid: ga voor een verrassende, frisse look met blauw

Op je bruiloft wil je er zo mooi mogelijk uitzien. Voor je dagelijkse uitstraling ga je misschien neutraal de deur uit, maar op je bruiloft wil je toch een bijzondere make-up look die een visagist(e) secuur bij je aanbrengt. Joselien van Très Jolie geeft je inspiratie en tips voor jouw droomdag! Deze keer de make-up look: ‘Something Blue’.Volg je graag de nieuwste trends en wil je wat anders voor je bruidsmake-up? De trendkleur voor oogmake-up aankomend voorjaar en zomer is blauw! Misschien denk je dan gelijk aan de jaren ’80, maar geloof me;  er zijn heel veel mooie, moderne looks te vinden met blauw verwerkt in de oogmake-up.

Een blauwe smokey eye is misschien niet voor iedere bruid even passend, maar het kan ook anders! Je kunt het zo intens of rustig maken als je zelf wil. Denk bijvoorbeeld aan een subtiel, helder blauw lijntje met oogpotlood rondom je ogen, gecombineerd met een zachte, pastelkleurige oogschaduw. Of een blauw lijntje dat in combinatie met wat oogschaduw mooi vervaagd wordt naar buiten en zo een mooie zachte waas om je ogen creëert. Of houd het simpel en kies voor alleen een blauw accentje onder je oog.

Dit geeft een verrassend fris en zomers effect! Zeker in combinatie met een mooie roze of  helderrode lipgloss of lippenstift. Wat we ook weer gaan zien, terug van weggeweest, is de blauwe mascara! Pantone (het bedrijf dat kleurcoderingen publiceert) zorgt voor nog meer kleurinspiratie; zij kiezen elk jaar een ‘color of the year’. De tinten ‘Rose Quartz’ en’ Serenity’ zijn uitgeroepen tot trendkleuren van het jaar 2016. Rose Quartz is een warme, lichtroze pastelachtige tint. Serenity is een coole, baby-blauwe kleur die iets naar paars neigt. Wat denk je van zachtroze op de oogleden, tegen het jukbeen als  blush en op de lippen voor een mellow look? Kortom; deze mooie, zachte, trendy pasteltinten zijn prachtig om in je bruidsmake-up te verwerken als een romantische, voorjaars- of zomerbruid in 2016.

[foto 1: Caron Nicole Photography - Make-up Artist: Philippa Mae // foto 2/3: I Murr Blog]
instafeed

@engagedNL