let's get inspired!

09 mrt. 2016
beauty look

Voor de klassieke bruid: ga voor een mooie eyeliner

Op je bruiloft wil je er zo mooi mogelijk uitzien. Voor je dagelijkse uitstraling ga je misschien neutraal de deur uit, maar op je bruiloft wil je toch een bijzondere make-up look die een visagist(e) secuur bij je aanbrengt. Joselien van Très Jolie Visagie geeft je inspiratie en tips voor jouw droomdag! Deze week: ‘The Perfect Eyeliner’.

Make-up Looks Tresjolie Perfect Eyeliner - Angga Permana Photography // Engaged.nl
Make-up Looks Tresjolie Perfect Eyeliner Palette // Engaged.nl

De eyeliner is een klassieker. Hij is er in vele varianten; van smal tot wat breder, tot uitlopend in een mooi opwaarts puntje, ook wel de 'wing' genoemd.

Kies je voor een klassieke bruidsjurk, dan zou dit wel eens een geschikte look voor jou kun-nen zijn. Draag je dagelijks al een eyeliner? Dan vind je hem waarschijnlijk een onmisbaar onderdeel voor je bruidsmake-up.

De eyeliner is niet altijd even makkelijk om aan te brengen. Afhankelijk van je oogvorm zal dit mak-kelijker of moeilijker gaan. Belangrijk is dat hij smaller is aan de aanzet en iets breder uitloopt naar buiten toe. Heb je wat grotere, amandelvormige of ogen die meer naar voren komen? Dan is de eyeliner extra geschikt voor jou!

Make-up Looks Tresjolie Perfect Eyeliner - Angga Permana Photography // Engaged.nl


Combineren

Het kan mooi zijn om de eyeliner te combineren met oogschaduw. Kies bijvoorbeeld voor een zachte tint op het bewegende deel van je ooglid en een iets donkerdere schaduwtint in de arcade-boog. De arcadeboog is de rand van het bot van de oogkas.

Combineer de eyeliner bijvoorbeeld met een zachtroze, glanzende gloss of, als het past in je stijl en thema, juist met een knalrode lippenstift. Tip: hoe zwaarder de eyeliner is aangezet, hoe mooier het is om de kleur van de lippen zacht te houden.

Make-up Looks Tresjolie Perfect Eyeliner - Angga Permana Photography // Engaged.nl


[foto's: Angga Permana Photography // Make-up Artist: Lona Make Up]
instafeed

@engagedNL