let's get inspired!

09 dec. 2015
beauty look

Voor de gedurfde bruid: leg de aandacht op je lippen

Op je bruiloft wil je er zo mooi mogelijk uitzien. Voor je dagelijkse uitstraling ga je misschien neutraal de deur uit, maar op je bruiloft wil je toch een bijzondere make-up look die een visagist(e) secuur bij je aanbrengt. Joselien van Très Jolie Visagie geeft je inspiratie en tips voor jouw droomdag! Deze keer de ‘All about the lips’ look.

Make up look All about the lips Trouwbeurs Engaged
Make-up looks tresjolie visagie all about the lips palette // Engaged.nl

Draag je in het dagelijks leven graag een kleur op je lippen en/of vind je het leuk om je sprankelende persoonlijkheid te benadrukken? Dan is deze make-up look prachtig voor je! Het staat stoer en toch ook super vrouwelijk. Juist wanneer je een elegante, eenvoudige jurk draagt, kan een opvallende kleur op je lippen het geheel complimenteren. Op de foto zijn de felgekleurde lippen gecombineerd met heel naturel opgemaakte ogen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zowel ogen als lippen opvallend op te maken. Niets moet en alles kan.

Voorwaarden
Als de lippen opvallend worden opgemaakt, is eenflawlesshuid onmisbaar. Wanneer er bijvoorbeeld onzuiverheden, roodheid of rode plekjes in je huid aanwezig zijn, kunnen deze extra op gaan vallen. En daar wil je nu juist niet de aandacht op vestigen.

Als je van jezelf heel smalle lippen hebt, kun je overwegen om in plaats van de nadruk op je lippen, liever de aandacht op je ogen te vestigen. Ga je toch graag voor een kleur op je lippen, zorg dan dat je eerst met een lippotlood de contouren van je lippen aanzet. Hierbij kun je een klein beetje smokkelen; zet het lijntje nét iets aan de buitenkant van je lippen en je hebt vollere lippen!

Zorg dat je je lippenstift de hele dag bij de hand hebt en werk je lippen goed bij gedurende de dag, zeker na het eten of drinken.

Make-up Look All about the lips Trouwbeurs Engaged 1

Het seizoen
Je kunt de kleur op je lippen ook mooi afstemmen op het seizoen waarin je trouwt. Trouw je in het voorjaar of de zomer? Kies dan voor een frisse peachkleur, felroze of een mooie fluoriserende kleur zoals op de foto! Trouw je in het najaar of in de winter? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een warme bessentint, fel- of warmrood. Natuurlijk is dit geen must en kun je dit door elkaar gooien!

Neem een kijkje op de Pinterest van Engaged voor nog meer inspiratie voor je bruiloft!

[foto: Jose Villa Photography // MUA: Kenney Duy Of Fellini Salon]




instafeed

@engagedNL