let's get inspired!

12 jul. 2016
shopping

Voor de eco-vriendelijke bruid: laboratorium diamanten

JA! Je geliefde staat geknield voor je met een prachtig en glinsterend verlovingsring, een diamant. Je ziet het niet, maar deze diamant is anders dan anders. Eco-vriendelijk, ethisch verantwoord en betaalbaar. Een huwelijksaanzoek om nooit te vergeten met een diamant om trots op te zijn!


Voor de eco-vriendelijke bruid: laboratorium diamanten // Engaged.nl - Connie Whitlock Photography

Het mag weer! Een huwelijksaanzoek doen met een diamanten verlovingsring. Je hoeft geen expert te zijn om te weten dat de diamantenbranche een lucratieve business is, waarin misbruik wordt gemaakt van mijnwerkers. Jullie kennen vast de film ‘Blood Diamond’ met hottie Leo DiCaprio in de hoofdrol. I rest my case!

Gelukkig is er nu een ethisch verantwoorde en eco-vriendelijke oplossing in de vorm van “lab created diamonds”, die door experts zelfs niet van echte diamanten te onderscheiden zijn. Niet alleen zijn deze diamanten eco-vriendelijk en ethisch verantwoord, ze zijn ook prachtig en betaalbaar. Wie wil dat nu niet?

Voor de eco-vriendelijke bruid: laboratorium diamanten // Engaged.nl - Brumley + Wells


In Nederland is het aanbod vooralsnog vrij beperkt, maar House of Eléonore en De Vindt zijn bij ons bekende Amsterdamse juweliers die zich volledig bezighouden met deze nichemarkt. Ze combineren moderne technologieën met het traditionele juweliersambacht.


‘In one place - beautiful design and craftsmanship combined with the highest standards of ethical and environmental jewelry production, De Vindt customers know where and how their jewelry was made.’ - De VindtDe recente technologische vooruitgang betekent dat jullie dames (of heren!) een echt alternatief hebben als jullie kiezen voor juwelen bij het grote aanzoek. Dit dé gouden, of beter gezegd glimmende, tip voor stellen die eco- en budgetvriendelijk, maar ook ethisch verantwoord willen shoppen voor een verlovingsring.[foto's: Connie Whitlock Photo // Brumley + Wells]
instafeed

@engagedNL