let's get inspired!

12 jan. 2016
bridal fashion

Vijf fantastische haar accessoires voor elke bruid

Kijk, een sluier kennen we, en dat kan echt prachtig zijn (Sibo Designs maakt bijvoorbeeld héle mooie, van Nederlandse bodem!). Maar een moderne bruid verlangt soms meer naar een, let's say, modernere interpretatie van de sluier. Daarom hebben we een paar tips voor je wanneer je iets anders wil: vijf geweldige headpieces op een rij!

Flower crown 
Een ronde krans van bloemen of takjes. Lijkt het je leuk om zelf zo een krans te maken? Op de aankomende beurs van Engaged kan je een flowercrown workshop volgen!

Vijf fantastische haar accessoires voor een bruid // Em the Gem Photography - Engaged.nl

 

Headpiece
Een hoofdbandje van metaal, waarbij je je haar op kan steken of los kan laten hangen. Naturae Designs en Berkiva Designs maken hele mooie. Je kunt voor ethereal gaan, als een griekse godin, of juist voor subtiel.

Vijf fantastische haar accessoires voor een bruid // Taylor Lord Photography - Engaged.nl
Vijf fantastische haar accessoires voor een bruid // Christina McNeill - Engaged.nl


Hairclips
Een clip van metaal die je los in je haar kunt steken. Het hoeft allang niet meer alleen aan de zijkant, onder een topbun is heel origineel en onverwacht!

Vijf fantastische haar accessoires voor een bruid // Greg Finck - Engaged.nl

Sash
Het klinkt misschien heel truttig en jaren '90, maar een haarband kan dus heel mooi zijn. De sash kennen we van de beauty pageants, maar ook van de band die je om je middel kunt doen. De sash is inspiratie geweest voor deze headband, en dan ook nog eens óver de sluier heen. Wij denken drie woorden: elegance, twenties, en timeless.

Vijf fantastische haar accessoires voor een bruid // Erich McVey - Engaged.nl

Kroon of tiara
Bij het horen van het woord 'tiara' heeft niet iedereen meteen positieve associaties, maar deze is echt totaal anders dan je waarschijnlijk verwacht. Een nieuwe interpretatie van de tiara (losgeweekt van beauty queens en prinsessen) zorgt voor een héle mooie look, zoals deze met een kroon van What Mary Did Next.

Vijf fantastische haar accessoires voor een bruid // Sally Thurrell Photography - Engaged.nl

Lees ook zeker even dit artikel: Yes or no? Een sluier dragen op je bruiloft
Neem een kijkje op de Pinterest van Engaged voor nog veel meer inspiratie voor je huwelijk!


[foto 1: Em The Gem Photography // 2: Taylor Lord Photography // 3: Christina McNeill // 4: Greg Finck // 5: Erich McVey // 6: Sara Thurrell Photography]
instafeed

@engagedNL