let's get inspired!

21 feb. 2017
nieuws over engaged

Trouwjurken in een nieuwe expositie met Wild at Heart Bridal

Voor een bruid is weinig belangrijker dan een jurk te vinden die precies is wat je zoekt - en vooral anders dan wat je eerder gezien hebt. De meeste vrouwen zullen niet snel een jurk kopen van enkele duizenden euro's, so it better be good, right? En dan is niets zo leuk om plaatjes te kijken en inspiratie op te doen, voor dat moment dat je 'm écht gaat passen. Tijdens Engaged helpen we je een handje, samen met Wild at Heart bridal boutique uit Nijmegen. In een epic expositie (yep, we called it epic) inspireren we je met tientallen práchtige japonnen uit de collectie van Wild at Heart!

Trouwjurken in een nieuwe expositie met Wild at Heart Bridal // Alice Mahran Photography - Engaged.nl

Trouwjurken in een nieuwe expositie met Wild at Heart Bridal // Lott's - Engaged.nl

Eigenaresse Annika Noordzij begon haar boetiek amper een half jaar geleden en het is een hit. Haar winkel is bekend in binnen- en buitenland, en dan vooral omdat er merken worden verkocht die je nog niet in Nederland kon vinden. Modern, bohemien, highly fashionable - je vindt het er allemaal. En als je niet voor de jurken naar de boetiek komt, kom je wel voor de boetiek zelf. Je zou er zo je matje willen uitrollen om er te blijven slapen, zo mooi is het er.


Bridal expose
Special voor Wild at Heart bedachten we een concept voor een bridal expose tijdens de trouwbeurzen dit jaar waar elke bezoeker, letterlijk, wild van wordt. Geen standaard catwalkshow, geen modellen die dansjes doen, maar een museumwaardige tentoonstelling van hangende en staande jurken. Het thema is clean, met veel grijsblauwe tinten, kiezels (yep) en discoballen. Dat die combinatie werkt zul je volgende week wel zien! Je kunt er rustig om heen lopen, wat foto's maken, en inspiratie op doen om vervolgens een afspraak te maken bij de stand van Wild at Heart voor een eigen passessie. Succes gegarandeerd (wat ons betreft dan, hè)!

Trouwjurken in een nieuwe expositie met Wild at Heart Bridal // Alice Mahran Photography - Engaged.nlDe jurken van Wild at Heart Bridal zijn te bewonderen in de bridal expose van Engaged tijdens de trouwbeurzen op 25 + 26 februari '17 in Rotterdam en 30 september + 1 oktober '17 in Amsterdam. Je ticket voor Engaged in Rotterdam koop je hier. 

Foto's: Alice Mahran Photography + Lott's
instafeed

@engagedNL