let's get inspired!

13 okt. 2015
bijzondere trouwlocaties

Trouwen tussen de wijnvaten in wijnhuis Robbers & van den Hoogen in Arnhem

De locatie van je bruiloft is vaak een van de eerste dingen die je regelt. Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard landhuis of kasteel, maar Engaged ging op zoek naar bijzondere trouwlocaties! Graag delen wij regelmatig de pareltjes van locaties met je! Deze keer: trouwen tussen de wijnvaten in Robbers & van den Hoogen wijnhuis.

Robbers & van den Hoogen - wijnhuis met wijnkelders
“Dansen tussen de wijnvaten” Robbers & van den Hoogen, een bijzonder wijnhuis in Arnhem waar je in de grootste wijnkelders van Nederland kan trouwen! Je hele bruiloft kan hier worden verzorgd. “Het is een klein stukje Frankrijk nabij de Nederlandse Rijn. Wij noemen het ook wel eens het best bewaarde geheim van Arnhem.”

Tijdens de receptie van je bruiloft kan je bijvoorbeeld de gasten een route laten lopen en wijn laten proeven. En ‘ja’ zeggen tijdens de ceremonie bij de flessengalerij in de lange gang vol met flessen. “Wij hebben heel veel mooie plekken binnen en een grote tuin. Tijdens de kelderwandeling is het indrukwekkend om te zien hoe de honderdduizenden flessen in het donker in alle rust rijpen, tot van hun inhoud optimaal genoten kan worden.”

Robbers & van den Hoogen

Robbers & van den Hoogen

Robbers & van den Hoogen

Wil je meer weten over deze bijzondere trouwlocatie? Bekijk de website van het wijnhuis Robbers & van den Hoogen hier. Benieuwd naar andere bijzondere trouwlocaties die wij hebben gedeeld? Bekijk de pareltjes hier!
instafeed

@engagedNL