let's get inspired!

17 nov. 2015
bijzondere trouwlocaties

Trouwen op het strand bij Key West Beachhouse in Utrecht

De locatie van je bruiloft is vaak een van de eerste dingen die je regelt. Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard landhuis of kasteel, maar Engaged ging op zoek naar bijzondere trouwlocaties! Graag delen wij regelmatig de pareltjes van locaties met je. Deze keer: trouwen in een lounge restaurant op het strand bij Key West Beachhouse in Utrecht. 

Key West Beachhouse Utrecht
Op het strand van de Haarrijnse Plas bevindt zich Key West Beachhouse. Een authentiek strandpaviljoen op een unieke plek aan het water, waar de elementen van de zee aanwezig zijn, maar je zit dus mooi wél in het midden van het land! Het lounge restaurant  is het hele jaar open en de hele bruiloft kan er worden georganiseerd. Van huwelijksvoltrekking tot het feest.

Het restaurant is een grote binnenruimte waar ze met lokale producten en verse, seizoensgebonden ingrediënten werken. Bij mooi weer kun je ook gebruik maken van de buitenruimtes zoals de veranda en het strandterras! Uniek en bijzonder aan deze locatie is het super gave industriële design binnen. En niet vergeten het schitterende uitzicht over het water (en dat in Midden-Nederland!). Wij zouden het wel weten met zo'n locatie...

Bijzondere Locatie key West Beachhouse Trouwbeurs EngagedBijzondere Trouwloctie

Bijzondere Trouwlocatie

Wil je meer weten over deze bijzondere trouwlocatie? Bekijk de website van Key West Beachhouse hier. Benieuwd naar andere bijzondere trouwlocaties die wij hebben gedeeld? Bekijk de pareltjes hier!
instafeed

@engagedNL