let's get inspired!

31 dec. 2015
achtergrond

Trouwen met Oud & Nieuw

Trouwen met Oud&Nieuw: het is een beter idee dan je denkt! Je eindigt het oude jaar als 'bachelor' en begint het nieuwe als echtgenoot. Maar er hoeft niet alleen maar een leuke gedachte achter te zitten: Oud & Nieuw geeft je een vrijbrief voor oneindig theatrale en glamoureuze trouwfeesten. En niet te vergeten: hoe kan je je huwelijk nou beter inluiden dan met vuurwerk? Engaged geeft je de tips en inspiratie voor een onvergetelijke New Year's Eve Wedding!

Fireworks New Year's Eve Wedding Couple // Elizabeth Carol Photography // Engaged.nl

Trouwen met Oud&Nieuw
Voordat je denkt dat je waarschijnlijk geen gastenlijst kan volkrijgen omdat iedereen al plannen heeft voor Oud&Nieuw: een goed gethematiseerd oudejaarsfeest is waar iedereen eigenlijk voor hoopt uitgenodigd te worden. Het zal je verbazen hoeveel mensen geen specifieke plannen voor de jaarwisseling hebben, maar wel zouden willen. Eigenlijk gewoon een supersized versie van je klassieke Oud&Nieuw met vrienden en familie! Bovendien heeft oudejaarsdag nog een pré tegenover andere trouwdagen: de meeste mensen hebben vrij op de volgende dag. Het trouwfeest kan dus doorgaan tot in de vroege uurtjes, zo je wilt!

New Year's Eve Wedding Inspiration // Hazelwood Photo // Love Lux Weddings & Parties // Engaged.nl

Het jawoord
De verleiding bij het trouwen met Oud en Nieuw is natuurlijk om elkaar het jawoord te geven op klokslag 12 uur. Een ambitieus idee, alhoewel zoiets vaker faalt dan slaagt. Welke bruiloft is immers ooit níet uitgelopen? We raden je dus aan om het officiële 'ceremoniegedeelte' vroeg uit de weg te ruimen. Dat geeft je de mogelijkheid om alle festiviteiten om en rond de daadwerkelijke jaarwisseling te plannen. Een originele count-down is voor iedereen een geweldige manier om het jaar af te sluiten. 

Black and Gold New Year's Eve Wedding // Hazelwood Photo // Engaged.nl


Black & Gold 
Heb je altijd al een stil verlangen gehad om een golden glamour wedding te organiseren? Niemand zal het je tijdens Oud&Nieuw kwalijk nemen. Iets in de stijl van The Great Gatsby (de miljonairsklassieker van F. Scott. Fitzgerald) past perfect bij de exclusieve sfeer van een privéfeestje als dit. Vergulde bloemen, goudgeverfde ballonnen, een bruidstaart van black & gold, het hoort er allemaal bij. En wat te denken van een uitbundig dweperige dinertafel, met een champagnetoren in het midden, terwijl je in tuxedo's en glitterjurken gehulde gasten zich laven aan een scala van haute cuisine liflafjes? Als dat je ding is, tenminste.

New Year's Eve Wedding Decor Inspiration // Pottery Barn Kids // The After Party NV // Engaged.nl

Sparklers, sparklers everywhere
Indien je budget het toestaat, kun je de kans van een daverend slotstuk met vuurwerkshow natuurlijk niet laten lopen. Dat laten we aan jou. Wat in ieder geval wél haalbaar is, is het rondgeven van voldoende sterretjes aan je gasten. Een dergelijke grande finale kan namelijk niet zonder een stortvloed van sterretjes! Stel je voor: een haag van gasten met spetterende sparklers die jou en je newly wed de weg wijzen naar een witte cabrio/kever/Aston Martin, om je na een onvergetelijke nacht weg te dragen van het feestgedruis. 


New Year's Eve Wedding Inspiration // Edyta Szyszlo Photography // Postcards and Pretty's // Engaged.nlHighs      

- symbolische datum: oud jaar/leven verruilen voor nieuw jaar/getrouwd leven
- glitter, gold en glamour is toegestaan 
- jaarwisseling geeft extra feestfactor
- sparklers, vuurwerk, spektakel!
- je trouwdag wordt jaarlijks daverend gevierd (sort of)

Lows
- trouwlocaties zijn (zoals verwacht) ietsjes duurder dan in laagseizoen
- deze glamoureuze stijl draagt ansich een flink prijskaartje 
- let op het weer: regen is niet onwaarschijnlijk 

New Year's Eve Wedding Couple with Gold // Labor of Love // Engaged.nl[Foto 1: Jess Barfield Photography // 2: Hazelwood Photo // 3: Love Luxe Blog // 4, 5: Hazelwood Photo // 6: Pottery Barn Kids // 7: The After Party NV // 8: Edyta Szyszlo Photography // 9: Postcards and Pretties // 10: Our Labor of Love]
instafeed

@engagedNL