let's get inspired!

02 nov. 2015
bijzondere trouwlocaties

Trouwen in een voormalige wildwaterbaan bij Aloha bar in Rotterdam

De locatie van je bruiloft is vaak een van de eerste dingen die je regelt. Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard landhuis of kasteel, maar Engaged ging op zoek naar bijzondere trouwlocaties! Graag delen wij regelmatig de pareltjes van locaties met je! Deze keer: trouwen in een voormalige wildwaterbaan bij de Aloha bar in Rotterdam!

Aloha Bar Rotterdam - Trouwen in een voormalige wildwaterbaan

“Op de plek waar we als kind ooit door de Wildwaterbaan roetsjten, opende enige tijd geleden de Aloha Bar.” Een bijzondere horecaplek met terras aan de maas waar vroeger het tropische binnen-zwembad Tropicana was gevestigd. De Aloha Bar is een officiële trouwlocatie waar de hele bruiloft kan worden georganiseerd. Er zijn binnenruimtes zoals de bar, restaurant en koffiebranderij en buitenruimtes als het prachtige terras met tropische vibes. “Met zoveel mogelijk behoud van de originele elementen van Tropicana doet de binnen en buiten-ruimte dienst als multi-functionele horecaplek.”

Bijzondere Trouwlocatie Aloha Bar Engaged


Bijzondere Trouwlocatie Aloha Bar Engaged 1

Wil je meer weten over deze bijzondere trouwlocatie? Bekijk de website van de Aloha Bar hier. Benieuwd naar andere bijzondere trouwlocaties die wij hebben gedeeld? Bekijk de pareltjes hier!
instafeed

@engagedNL