let's get inspired!

03 feb. 2016
bijzondere trouwlocaties

Trouwen in een groene omgeving bij restaurant De Kas in Amsterdam

De locatie van je bruiloft is vaak een van de eerste dingen die je regelt. Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard landhuis of kasteel, maar Engaged ging op zoek naar bijzondere trouwlocaties! Graag delen wij regelmatig de pareltjes van locaties met je! Deze keer: trouwen in een groene omgeving bij De Kas in Amsterdam!

De Kas in Amsterdam

Tussen de Rembrandttoren en het Watergraafsmeer ligt De Kas. Deze plek in het park Frankendael wordt omschreven als een oase van rust. Het restaurant is gevestigd in een kassencomplex en ze kweken zelf hun groenten en kruiden in de kassen en de tuinen. Bij De Kas zul je alleen de meest verse en lokale groenten op je bord krijgen.

Dit groene restaurant is een officiële trouwlocatie in Amsterdam en heeft de tuinzaal als binnenruimte voor de ceremonie, met een opvallend modern interieur. Als de zon een weg door de wolken weet te vinden, kan de receptie worden gehouden in de kruidentuin!


Bijzondere Trouwlocatie restaurant De Kas - Trouwen in een kassencomplex bij De Kas in Amsterdam - Mon Et Mine Fotografie // Engaged.nl
 


Wil je meer weten over deze bijzondere trouwlocatie? Bekijk de website van restaurant De Kas Amsterdam! Benieuwd naar andere gevonden pareltjes die wij hebben gedeeld? Bekijk de bijzondere trouwlocaties!

[foto 1: De Kas // overig: Velvetine]
instafeed

@engagedNL