let's get inspired!

12 mei 2017
nieuws over engaged

Een trouwbeurs is allang niet meer stoffig: 5 redenen waarom je langs moet komen

Een trouwbeurs is een must voor iedereen die gaat trouwen, en voor je gaat steigeren omdat je geen positief beeld hebt bij een trouwbeurs vertellen we je even wat je kunt verwachten van een trouwbeurs zoals Engaged. Geen limousines, koetsen, en marsepeinen roosjes, maar een hippe festival vibe en topleveranciers die je helpen van je bruiloft een groot feest te maken. De volgende editie is op 30 sept. + 1 oktober in de Westergasfabriek in Amsterdam en je kunt hier online je tickets kopen!

Een trouwbeurs is allang niet meer stoffig: 5 redenen waarom je langs moet komen // Leonne Photography - Engaged.nl

We zijn er van overtuigd dat het voor bruidsparen super leuk is om een event te bezoeken, specifiek gericht op wat er nodig is voor je bruiloft, in plaats van alles online te zoeken. Ook heel fijn: wij hebben het voorwerk voor jullie gedaan door de beste bedrijven en trends al bij elkaar te zoeken. Jullie hoeven dus niet meer het internet af te speuren naar die leveranciers, want ze zijn al verzameld op één plek!


1 // Vind de beste en leukste leveranciers voor je bruiloft
We hebben een grote groep aan vendors die wij speciaal geselecteerd hebben voor Engaged, op basis van kwaliteit, prijsklasse en stijl, en ze staan allemaal te popelen je te ontmoeten! Van fotografen tot stylisten en photobooths tot webshops. Een offline event is bij uitstek het moment om meerdere leveranciers in één dag een beetje te leren kennen, en een gevoel te krijgen bij hun werk. Zo’n real life ervaring is totaal anders dan het bekijken van een portfolio op je computer!


2 // Volg het interactieve programma
We hebben een uitgebreid (gratis!) programma dat je gedurende dag kunt volgen. Ons doel is dat je met meer kennis weggaat dan je kwam! Volg de gratis colleges, ga langs bij het demonstratiehuis waar vendors hun ambacht aan je laten zien, of volg één van de gratis mini-workshops in het inloop atelier. Je kunt ook nu al een ticket kopen voor de uitgebreide workshops in moderne kalligrafie of floral design. Super leerzaam en heel leuk!

Een trouwbeurs is allang niet meer stoffig: 5 redenen waarom je langs moet komen // Leonne Photography - Engaged.nlEen trouwbeurs is allang niet meer stoffig: 5 redenen waarom je langs moet komen // Leonne Photography - Engaged.nl

3 // Doe inspiratie op voor de laatste puntjes op de i
Niet alleen zijn veel stands heel inspirerend (vooral die van bloemisten en stylisten!), we hebben ook veel andere onderdelen waar je een flinke dosis ideeën vandaan kunt halen. Mooi gedekte tafels, ceremony settings. Engaged is niet per se een shop event, maar er is wél een pop up shop voor hebbedingen en mooie kadootjes.


4 // Festival vibe met goed eten
Voor het eerst mogen we helemaal zelf de horeca inrichten, en dat betekent: véél en heel goed eten! Van gezond tot guilty pleasures, je kunt helemaal los bij food + drinks. En er is ook aan de mannen gedacht, want de speciale wijnbar zorgt er voor dat je kunt blijven hangen met de beste wijnen op het terras. Bij lekker weer kun je ook buiten zitten, of na je bezoek nog even het Westergasterrein op voor een naborrel of diner!

Een trouwbeurs is allang niet meer stoffig: 5 redenen waarom je langs moet komen // Leonne Photography - Engaged.nl

5 // Een plezant dagje uit
Onze leveranciers komen overal vandaan, en onze bezoekers ook. Wist je dat 20% uit België afkomstig is? Ook dit jaar staan er weer een aantal Vlaamse vendors, maar dat maakt voor de bezoekers niet uit. Iedere leverancier werkt zowel in heel Nederland als België. Dat maakt het dus het leukste dagje uit voor verloofde koppels! Kom vooral samen, want een bezoek aan Engaged is eigenlijk gewoon een verplicht, maar absoluut niet onplezierig, nummertje in de voorbereiding naar jullie bruiloft.foto's // Leonne Photography
instafeed

@engagedNL