let's get inspired!

30 nov. 2015
tips & tricks

Top 5 bijzondere huwelijksreis bestemmingen

Het is een reis om te ontdekken, een reis om intens te genieten, de eerste reis met die prachtige ring om je vinger. Het is jouw huwelijksreis! Na de droomdag met de liefde van je leven, die je nu jouw man of vrouw mag noemen, wil je dat de huwelijksreis een van de mooiste momenten uit je leven wordt. Maar waar ga je heen? Sophie van der Zee van Eliza was here geeft haar top 5 van huwelijksreizen!

The Urban Villa, Andalusië
The Urban Villa wordt ook wel het best bewaarde geheim van Marbella genoemd. Het ligt net buiten de drukte van Marbella-stad, hoog in de bergen. Maar dichtbij genoeg om de reuring op te zoeken als je daar behoefte aan hebt. Bovendien ben je in korte tijd bij de mooiste stranden en dorpjes in de buurt. Je hebt vanaf de vele terrassen en loungeplekken fantastische vergezichten over de zee, de groene valleien en de Afrikaanse kust, en in de tuin ligt een heerlijk ruim zwembad.

Top 5 Huwelijksreis bestemmingen Urban Villa Andalusië - Eliza Was here // Engaged.nl

Top 5 Huwelijksreis bestemmingen Urban Villa Andalusië - Eliza Was here // Engaged.nlMonte da Lua, Algarve
Dit is misschien wel het stilste plekje van de Algarve. Monte da Lua heeft een prachtige tuin, met talloze plekjes waar je je heerlijk terug kunt trekken.

Top 5 Huwelijksreis bestemmingen Monte da Lua Algarve - Eliza Was here // Engaged.nl

Top 5 Huwelijksreis bestemmingen Monte da Lua Algarve - Eliza Was here // Engaged.nl

 

White Village, Rhodos
In het pittoreske dorpje Lahania liggen de villa’s van White Village. Omdat het dorpje wordt omgeven door bergen, een groene vallei en de zee heb je een schitterend uitzicht. White Village bestaat uit twaalf villa’s en is gebouwd als een klein dorp. Bijna allemaal hebben ze een privézwembad of jacuzzi. Daardoor is er veel rust en privacy. De architectuur is typisch Grieks en de traditionele kleuren wit en blauw zie je overal terug. Als welkom staat er in jouw villa een mand met lokale producten en een fles wijn voor je klaar!

Top 5 huwelijksreis bestemmingen White Village Rhodos - Eliza Was Here // Engaged.nl

Top 5 huwelijksreis bestemmingen White Village Rhodos - Eliza Was Here // Engaged.nl

 

El Camino, Lefkas
De zes stenen villa’s van El Camino liggen verscholen tussen de olijfbomen en natuurstenen muren, langs een pittoresk paadje naar de zee. El Camino ligt dus op een zeer rustige plek, maar toch centraal: je kunt overal snel en makkelijk komen. Elke villa heeft een eigen privézwembad met ligbedden, een jacuzzi en buitendouche met warm water! Verder heb je in de uitgestrekte tuin een terras met buitenkeuken waar je kan barbecueën. De villa’s zijn zo geplaatst dat je altijd complete privacy hebt als je er logeert. Bovendien hebben alle villa’s een unieke naam, kleur en inrichting.

Top 5 huwelijksreis bestemmingen El Camino Lefkas - Eliza Was Here // Engaged.nl

Top 5 huwelijksreis bestemmingen El Camino Lefkas - Eliza Was Here // Engaged.nl

 

Cressa Ghitonia Hotel & SPA, Kreta
Cressa Ghitonia, vertaalt: 'Griekse Buurt', is een unieke plek op Kreta. Op het hoogste deel van het pittoreske bergdorpje Sfaka heeft de Griekse familie Folia een deel van hun geliefde traditionele buurt gerenoveerd tot één uniek boutique hotel. De 15 sfeervolle 19e eeuwse huisjes zijn allemaal uniek qua vorm en inrichting. Ze zijn allemaal gelegen rondom en aan de gezellige binnenplaats met het turkooizen zwembad en het familie restaurant waar je heerlijk kunt ontbijten en dineren. Cressa Ghitonia beschikt ook over een traditionele SPA waar je kan genieten van de sauna, jacuzzi, hammam en massages!

Top 5 huwelijksreis bestemmingen Cressa Ghitonia Kreta - Eliza Was Here // Engaged.nl

Top 5 huwelijksreis bestemmingen Cressa Ghitonia Kreta - Eliza Was Here // Engaged.nl

 

Bekijk nog meer bijzondere huwelijksreis bestemmingen op Eliza was here!
Kijk ook zeker even naar deze bijzondere trouwlocaties, die Engaged voor jou heeft opgezocht!

[foto's: Eliza Was Here]

 

 

 
instafeed

@engagedNL