let's get inspired!

03 mei 2018
fashion for men

Tips om het trouwpak te matchen met de trouwjurk

michael & giso gastblogger

Tijdens de bruiloft lijkt het misschien enkel te gaan over de trouwjurk van de bruid. Deze is natuurlijk ook erg belangrijk, maar de outfit kan pas echt goed tot zijn recht komen wanneer de outfit van de partner er goed bij past. In de kleding kun je terug laten komen hoe goed jullie bij elkaar passen. Het is hierbij belangrijk de outfits goed op elkaar af te stemmen. Maar hoe doe je dit nu wanneer de kleding voor elkaar geheim moet blijven? Michael van Michael & Giso geeft je handige tips! 

Aankoop trouwjurk versus trouwpak
De aankoop van de jurk wordt meestal als eerste gedaan, dit is een bijzonder moment waar de meeste vrouwen al jaren naar uitkijken. Bij het trouwpak is het een ander verhaal. Omdat het trouwpak na de aankoop van de jurk wordt gekocht en de jurk vaak geheim moet blijven lijkt het misschien lastig om dit op elkaar af te stemmen.

michael & giso gastblogger

Sterk staaltje
De truc? Vraag altijd om een staaltje van de stof van de jurk en geef deze aan je aanstaande mee. Wil je dat de stof helemaal geheim blijft? Zorg er dan voor dat er iemand met je verloofde mee gaat, die het staaltje kan laten zien aan degene in de trouwpakkenzaak. Het is prettig voor degene die de bruidegom in spe bij het samenstellen van het trouwpak adviseert om een goed beeld te kunnen vormen van de jurk. Als jij voor een klassieke jurk hebt gekozen en je partner voor een sportieve beachlook gaat, kan dit een beetje vreemd resultaat opleveren…

Match het trouwpak met thema, locatie én trouwjurk!
Het draait bij de aankoop van het pak niet alleen om de wensen van de man maar ook om het thema van de bruiloft, de locatie en natuurlijk de jurk. Door deze informatie in de winkel te delen kan er het juiste advies gegeven worden met betrekking tot de kleur en stijl.

michael & giso gastblogger

Witte trouwjurk, wit overhemd?
Om de kleuren op elkaar af te stemmen is de kleur van de jurk erg belangrijk. Wanneer deze iets van het witte af is, is het belangrijk dat de bruidegom geen spierwit overhemd draagt. De jurk van de bruid zal, wanneer de man wel voor spierwit kiest, geel ogen zodra jullie naast elkaar staan. Trust me, dit wil je niet.

It’s all in the details!
De kleur van de jurk kun je verder erg goed terug laten komen in de pochet, strik of das. Hebben jullie voor een bepaald kleurthema gekozen? Dan zijn dit ook de perfecte accessoires om deze kleur(en) in terug te laten komen.

Gebruik bovenstaande tips, laat je volop adviseren door de experts in de trouwpakkenzaak naar keuze en jullie vormen for sure een perfect paar op jullie huwelijksdag!Meer weten over Michael & Giso? Neem vooral een kijkje op de website.

Credits
Fotografie // Amanda Drost
instafeed

@engagedNL