let's get inspired!

05 okt. 2016
interviews met vendors

The Dylan in Amsterdam als sprookjesachtige trouwlocatie in de winter

De winter lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het alweer kerst! Misschien heb je het ons al vaker horen zeggen: winterbruiloften mogen er vaker zijn! De periode voor kerst is sowieso al heel gezellig, dus dat maakt een bruiloft lekker knus. De open haard aan, kerstversiering, lichtjes in de tuin… Zie je het al voor je? Denk je aan knus en gezellig, maar wel stijlvol, dan denk je aan The Dylan in Amsterdam. The Dylan is niet alleen een geweldig hotel, maar ook een prachtige trouwlocatie. En in de winter is het al helemaal betoverend!
Oké, laten we eerlijk zijn. In Nederland ligt niet heel vaak sneeuw en dat is nu juist wat een winterbruiloft dat stukje magie geeft. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat trouwen in de winter wel érg leuk kan zijn!


Wat maakt trouwen in
de winter zo leuk?

1 // Je hoeft niet lang na te denken over een thema.

Een winters thema is knus, gezellig, sfeervol, en intiem. Geruststelling: een winterbruiloft betekent niet meteen rood en groen. Tip: bekijk ons Pinterest bord eens voor winterse trouwinspiratie.
2 // Of het nu sneeuwt of niet: je trouwfoto’s worden prachtig. 
Voor de zekerheid regel je natuurlijk een locatie die van binnen schitterend is. En als het sneeuwt, ga lekker de sneeuw in!
3 // Je hoeft geen kou te lijden op de dag zelf. 
Als je trouwt in de zomer, kan het zomaar zijn dat je de hele dag zweet in je trouwjurk. In de winter heb je daar gelukkig geen last van! Bovendien heb je gelijk een goede reden om een mooie bruidsjurk met lange kanten mouwen aan te schaffen. Of wat dacht je van een fashionable fake fur?
4 // Het is goedkoper dan trouwen in de zomer. 
Trouwlocaties zijn natuurlijk duurder in het hoogseizoen. En het geld dat je daarmee bespaart, kun je uitgeven aan andere zaken, zoals jullie huwelijksreis.
5 // Je huwelijksreis naar een tropisch eiland wordt nóg fijner.
Zeg nou zelf: op vakantie gaan in de winter is zoveel beter.

Als je wilt trouwen in de winter, is The Dylan in Amsterdam een hele knusse en geschikte locatie. Trouwfoto’s maken met de Amsterdamse grachten op de achtergrond is elk seizoen mooi. In de gezellige lounge, maar ook in de feestzaal zijn open haarden. De ruimtes kunnen met styling omgetoverd worden in knusse, winterse sferen. De Ariana zaal, met de unieke reliëf muur, leent zich bij uitstek ook uitstekend voor een Coole Noordpool setting. Elke bruiloft wordt in overleg met het bruidspaar vormgegeven, waarbij Executive Chef Dennis Kuipers voor de culinaire invulling zorgt, dus culinair hoeft t aan niets te ontbreken. Wil je per boot aankomen op de aanlegsteiger? Prima. Wil je het hotel helemaal exclusief hebben voor jou en al jouw bruiloftsgasten? Ook dat kan! Dan is het zelfs mogelijk de Tuin om te toveren tot een ware Wintergarden! Heb je een andere droom? Simone en Linde, beiden al jaren eventmanagers van The Dylan, doen hun uiterste best om jullie droom waar te maken! Bekijk de mogelijkheden op de website van The Dylan. Goed nieuws: The Dylan staat ook op onze volgende trouwbeurs op 8+9 oktober. Kom jij al? Bestel snel je tickets!


[Tekst: Liza de Jonge // Foto’s: Indea Earl & The Dylan Amsterdam]
instafeed

@engagedNL