let's get inspired!

25 feb. 2019
advertorial // Samenwerking

Stijlvol trouwen in hartje Antwerpen doe je op de bijzondere Belgische locatie : Horta Art Nouveau Zaal!Oh wat een weekend… A huge thanks to all future brides & grooms, die een kijkje kwamen nemen tijdens de eerste Belgische editie van de Engaged trouwbeurs op 2 & 3 februari! En dat op de toffe locatie Horta Art Nouveau Zaal, midden in het centrum van Antwerpen. We geven je hierbij alvast een tipje van de sluier: want jij kan hier ook je eigen huwelijk organiseren! Dus lijkt trouwen en feesten in deze Belgische stad jou helemaal geweldig? Lees dan snel verder en kom erachter wat deze locatie allemaal te bieden heeft. Wie weet tovert Horta jullie grote dag wel om tot een waar sprookje!  

Trouwlocatie Horta Art Nouveau Zaal
Een trouwlocatie met een verhaal of historisch karakter, dat creëert pas echt een bijzondere sfeer op jullie huwelijk. Iets wat je allemaal in Horta terugvindt, want deze plek heeft niet alleen elementen van het historische ‘Volkshuis’ uit Brussel in zich maar is met een toffe industriële uitstraling ook in een modern jasje gestoken. Zoeken jullie nog een trouwlocatie, die jullie van alle gemakken voorziet en speciale wensen waar kan maken? Horta Art Nouveau Zaal, waar de allereerste Belgische editie van Engaged plaatsvond, kan het hele jaar door worden afgehuurd. 

Trouwen in Horta & Spiegelzaal van het Paleis op de Meir
Zij kunnen voor jullie verschillende concepten uitwerken: Bv een trouwceremonie in de romantische Spiegelzaal van het Paleis op de Meir (op 50 m van Horta), die je dan kunt combineren met een receptie, diner en/of afterparty in de Art Nouveau Zaal. Zij kunnen daarbij het hele feest voor je organiseren!

Eventmanager Ann Fidlers spreekt alles graag met jullie door en zorgt ervoor dat jullie de grote dag krijgen waar jullie van dromen. En groot pluspunt: in de Horta kun je zowel intieme als grote gezelschappen ontvangen… Met een glaasje champagne natuurlijk!

Hoe begin je eraan?
Weten jullie niet waar je moet beginnen met de organisatie van jullie ceremonie en / of huwelijksfeest? In Horta nemen zij de hele organisatie hiervan op zich en allemaal natuurlijk aan de hand van de mogelijkheden en jullie input. Wanneer jullie feest in Horta begint, stopt zelfs de taak van jullie ceremoniemeester en nemen zij het volledig over!

Hartje Antwerpen
Time for a wedding weekend! Je wilt je gasten natuurlijk ook iets te geks bieden… Nou, dat kan als je in de Horta trouwt. De exclusieve locatie van Horta Art Nouveau Zaal vind je in hartje Antwerpen tussen de leukste winkelstraten, diverse culturele hotspots én er zijn prachtige hotels in de directe omgeving. De plek is bovendien gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en er zijn verschillende bewaakte parkeerplaatsen naast de deur. Jullie weddingsquad is de tassen al aan het pakken!

Heaven for foodies
Zijn jullie echte foodies? Horta heeft diverse smakelijke opties voor de catering. Wat denk je bijvoorbeeld van een walking dinner, seizoensgebonden recepten, groot feestelijk dessertbuffet of zelfs een OFFYR barbecue voor op het stunning dakterras met uitzicht over een stukje van Antwerpen? We’re can we sign up?!Wat voor meerwaarde voegt Horta toe aan een bruiloft?
Eventmanager Ann Fidlers: “Een fijn aspect voor bruidsparen is, dat wij voor de volledige voorbereiding maar één contactpersoon toewijzen. Hierdoor heb je als bruidspaar niet te maken met verschillende personen of bedrijven en is de kans op miscommunicatie kleiner. Daarnaast werkt deze persoon een huwelijk op maat uit, waarbij we de nieuwste trends qua styling en eten altijd in de gaten houden. Alle wensen bespreken we uitvoerig en wij doen er alles aan om deze te volbrengen. Daarnaast is onze ligging in de stad ook perfect voor jullie trouwfoto’s. Met de mooiste plekjes in de buurt zoals het oude Centraal Station, de dierentuin, het Rubenshuis en de haven van Antwerpen!”

Hoe ziet de werkwijze eruit vanaf het moment dat een bruidspaar contact met jullie opneemt?
“Na het sturen van een uitgebreide brochure, maken we op de locatie zelf een afspraak met het bruidspaar. Hier geven wij een rondleiding en bespreken alle mogelijkheden voor verschillende budgetten. Vervolgens bespreken we de wensen van het bruidspaar en hoe zij de grote dag voor zich zien, ook wat betreft de prijsklasse. Aan de hand van deze informatie werken wij een zeer uitgebreid voorstel uit. Hierin kan je duidelijk zien wat een feest per persoon kost en wat de eventuele extra kosten zijn. Daarbij staan wij er op om alle kosten in kaart te brengen, zodat er na afloop geen extra verrassingen zijn.”En wat als het bruidspaar een feest wil boeken in Horta Art Nouveau Zaal?
“Als het bruidspaar akkoord geeft op het voorstel, wordt de datum vastgelegd en maken we een contract op waarin we alle afspraken noteren. Een week voor het huwelijk versturen we een draaiboek, met daarin alle afspraken/planning en contacten verwerkt.  Als dit draaiboek in orde is voor het bruidspaar, gaat dit naar de verantwoordelijke Maître en het personeel dat die dag aanwezig zal zijn. Met dit stappenplan wordt er niets aan het toeval overgelaten en begeleiden we bruidspaar naar hun droomfeest!”Tarieven Horta Art Nouveau Zaal?
Benieuwd naar de tarieven van de zaalverhuur, catering en meer? Alles is volledig bespreekbaar bij Horta, waarbij je kunt rekenen op een eerlijk advies wat wel en niet mogelijk is. Ze maken voor het bruidspaar diverse offertes en vanaf een bepaald cateringbudget bieden zij de zaal gratis aan!

 

Nog op zoek naar de perfecte trouwlocatie? Of wil je graag trouwen in het prachtige Antwerpen? Ga dan snel naar de website www.grandcafehorta.be en neem contact op voor een toffe rondleiding!

Credits
Fotografie // Frankie and Fish

Deze posting is gesponsord. Lees hier onze disclaimer.
instafeed

@engagedNL