let's get inspired!

03 jul. 2018
styled shoot

Seven brides styled shoot

7 brides

7 brides; stiekem droomden zij al van kinds af aan van een magische witte bruiloft. Dus besloten ze om een toffe styled shoot te schieten met prachtige weddingdresses, een delicious cake, een epic kussengevecht en kleurrijke rookbommen om zo in de bridal vibes te komen. Wow, amazing! Ze vieren zo hun levenslange vriendschap met elkaar en hoe kan dat beter dan met zo'n leuke shoot? "We houden van dingen die een beetje edgy en ongebruikelijk zijn. Perfectie is niets voor ons. We're all about having fun!" En dat is zeker in de foto's terug te zien van Lux Photography, de zeven BFF's hebben zo een prachtige herinnering aan de speciale dag samen als stunnning brides. Ook zo benieuwd naar hoe dit er allemaal uitzag en wil jij graag inspiratie voor een shoot met jouw eigen vriendinnen? Kijk dan snel verder en let's get inspired!

7 brides7 brides
7 brides7 brides7 brides


Op zoek naar meer toffe trouwinspiratie? Check dan eens de Engaged Pinterest en Instagram pagina! Of... Kom een kijkje nemen op de Engaged trouwbeurs op 13 + 14 oktober 2018 in de cruise terminal in Rotterdam. Early Bird tickets are on sale now!
Credits
Concept, organisatie & Fotografie // Lux Photography 
Locatie // Gent
Rentals & Styling // Eland
Bloemen // Into The Wild Bloemen 
Sieraden // Lara Frankl + NimZu + Curiosa & co
Taart & Cakes // Catberry
Stationery // Letters and Styling
Make-up & Haar // L.O.V.E mua & hair
Jurken // Ayanne
Modellen // Vandewalle Karen, Geraldine Taveirne, Delphine Cuelenaere, Joke Raes Works, Elien Degroote, Valérie Maes, Eva Achtergael
instafeed

@engagedNL