let's get inspired!

16 feb. 2017
nieuws over engaged

Kom real life shoppen in de pop up store van Brainy Days tijdens Engaged!

Kom real life shoppen in de pop up store van Brainy Days tijdens Engaged! // Engaged.nl

Beware for shopaholics: Brainy Days is zo'n shop waarvan je alles mee naar huis wil nemen. Mooie papierwaren, fijne prints, en van kleine hebbedingen tot grote luxe zoals tassen en shawls. Eigenaresse Vera weet precies wat mooi is en bij elkaar past, en daarom vonden wij het best een heel goed idee om onze krachten te bundelen en Vera te vragen een pop up store te runnen tijdens trouwbeurs Engaged. Zo gezegd, zo gedaan. Nu kun je dus ook shoppen in de brainydays x engaged pop up store op 25 + 26 februari '17! 

Kom real life shoppen in de pop up store van Brainy Days tijdens Engaged! // Engaged.nlKom real life shoppen in de pop up store van Brainy Days tijdens Engaged! // Engaged.nl

Brainy Days is all about het samenbrengen van mensen en merken. In de shop krijgen (upcoming) design en lifestyle merken de ruimte om een groter publiek te bereiken. Vera: ''Als stadse avonturier ontdek je elke keer weer een nieuwe schatkist vol aan treasure goods die je jezelf of een ander cadeau wil doen.'' En veel van die treasures zijn super geschikt voor een urban bruiloft. Schriftjes, potloden, en pennen voor je gastenboek, of kleine potjes en plantjes als favor. 

Kom real life shoppen in de pop up store van Brainy Days tijdens Engaged! // Engaged.nl


Real life shoppen? Koop dan hier je ticket voor trouwbeurs Engaged. Daarna nog niet uitgekeken, of nu alvast even de collectie zien? Check dan de online shop van Brainy Days.

Tekst: Engaged // Foto's: Evelien Hogers Fotografie
instafeed

@engagedNL