let's get inspired!

16 feb. 2018
Blog

Personal, newsflash over Team Engaged.

Engaged afscheid judith

Een andere blog dan normaal. Dit keer niet over de mooiste bruidsjurken, té lekkere bruidstaarten of de locatie van je dromen. Nee, dit keer voor de verandering eens over Engaged zelf en dan vooral over de gezichten van Engaged. Ook interesting toch? Lees snel verder voor een newsflash over ons team!

Zoals velen van jullie weten is Judith bijna vijf jaar geleden met Engaged begonnen vanuit een droom. Ze was zo klaar met het toenmalige aanbod van trouwbeurzen, dat ze er zelf een bedacht die vernieuwend zou zijn. Na twee jaar kwam ik, Vivian, daarbij na op de eerste editie zelf als vendor te hebben gestaan.

engaged afscheid judith

Vernieuwend it was. En is het nog steeds! Vanaf het moment dat onze samenwerking begon, hebben we Engaged een nieuwe branding gegeven en zijn we uitgegroeid van één locatie in Delft naar twee A-locaties in Rotterdam & Amsterdam. Trotser konden we samen niet zijn op deze grote en toch best spannende stappen.


engaged afscheid judith
engaged afscheid judith

Maar hoe goed iets ook loopt, en hoe mooi de stappen zijn die je neemt, het hebben van een eigen bedrijf brengt zo zijn uitdagingen en onzekerheden met zich mee. En daardoor kom je op een gegeven moment voor keuzes te staan. Soms gedwongen, soms omdat het pad waarop je zit niet meer als het juiste voelt. Na maanden van goede gesprekken met elkaar heeft Judith ervoor gekozen een ander pad te gaan bewandelen.

Judith pakt haar fotografie weer op (check - By Velvetine website // @byvelvetine) en heeft een blog opgezet (check - Benji and Birdie website // @benjiandbirdie). Genoeg super leuke nieuwe uitdagingen dus weer. Uiteraard vinden het team en ik het onwijs jammer dat ze Engaged verlaat, maar we steunen haar volledig in de dromen die ze naleeft en alles waar ze zich mee bezig gaat houden.


engaged afscheid judith
engaged afscheid judithengaged afscheid judith
engaged afscheid judith

Lieve Juud, bedankt voor onze samenwerking, alle input, inzet, enthousiasme, passie en dit prachtige bedrijf. Ik ben je meer dan dankbaar voor de afgelopen jaren. Nu is het aan mij om verder te gaan met het team en te bouwen aan de toekomst van Engaged.

Engaged afscheid judith


Stay tuned, it’s going to be… So good.

Liefs Vivian

Credits

Fotografie // Leonne Photography

Fotografie // Melissa Milis

Fotografie // Marilyn Fotografie

Fotografie // Nienke van Denderen 
instafeed

@engagedNL